Kaufland face angajări la nivel naţional. Vezi joburile

ECONOMICA.NET vă spune ce caută recrutorii retailerului german Kaufland şi până când primesc CV-uri pentru locurile de muncă vacante în cadrul companiei.
Economica.net - sâm, 16 nov. 2013, 07:52
Kaufland face angajări la nivel naţional. Vezi joburile

Kaufland angajează inspectori exploatare poştală în următoarele oraşe: Tulcea, Făgăraş, Bucureşti, Cluj, Constanţa, Oradea, Tîrgu-Mureş, Timişoara, Bacău.
Angajatorii caută candidaţi comunicativi, responsabili, cărora le place să lucreze cu oamenii, care pot parcurge distanţe mari pe jos, care vor să lucreze în acest post 10 ore pe săptămână, ştiu să lucreze la PC şi care au maşină.

Kaufland angajează coordonatori teritoriali distribuţie tipărituri în următoarele oraşe: Arad, Drobetu-Turnu Severin, Târgovişte, Mediaş.
Te califici pentru acest post dacă eşti dispus să munceşti 10 ore pe săptămână, dacă eşti în formă fizică bună, şi ai domiciliul în unul din oraşele în care se fac recrutări.

Kaufland angajează casieri la Oradea şi la Târgovişte.
Eşti potrivit pentru acest post dacă eşti orientat către clienţi, ai ţinută profesională ireproşabilă, eşti dispus să ai program de muncă flexibil. Sunt avantajaţi la angajare candidaţii care au experienţă în domeniu.

Kaufland angajează şef de tură la Bucureşti.
Omul potrivit pentru acest post a absolvit liceul, este orientat către clienţi, are ţinută profesională ireproşabilă, ştie să opereze un PC, a mai lucrat cu casa de marcat, are experienţă în conducerea personalului. De asemenea, are abilităţi de coordonare, motivare şi control a unei echipe.

Kaufland angajează directori de magazine în următoarele oraşe: Miercurea Ciuc, Sfântu Gheorghe, Târgu Secuiesc, Odorheiu Secuiesc, Bacău, Bucureşti, Braşov.
Eşti elibigil pentru acest post dacă ai cel puţin doi ani experienţă în comerţ, ştii să operezi un PC, ai bune abilităţi de motivare şi de control a unei echipe, şi disponibilitate să ai performanţe peste medie la job.
Sunt avantajaţi la angajare candidaţii care au cunoştinţe de limba engleză sau de limba germană şi cei dispuşi să lucreze în alt oraş decât cel în care locuiesc.
Angajatorii ofertează candidaţii cu pachete salariale atractive, inclusiv prime bazate pe rezultate, precum şi cu pachete de servicii medicale.

Informaţii suplimentare despre locurile de muncă vacante la Kaufland găsiţi aici.

Te-ar mai putea interesa și
Poșta Română oferă 20 de posturi de internship plătite în domenii precum HR, IT, marketing și juridic
Poșta Română oferă 20 de posturi de internship plătite în domenii precum HR, IT, marketing și juridic
Compania Națională Poșta Română lansează a doua ediție a programului de internship, creat special pentru a tinerii care doresc o carieră în industria serviciilor poștale și de logistică. ...
Boloș: Ministerul Finanţelor a efectuat toate procedurile necesare pentru ca pensiile să fie plătite în avans, înainte de Paște
Boloș: Ministerul Finanţelor a efectuat toate procedurile necesare pentru ca pensiile să fie plătite în avans, înainte ...
Ministerul Finanţelor a efectuat toate procedurile necesare pentru a asigura că toţi cei 4,74 de milioane pensionari din ...
Carrefour România deschide cel de-al 57-lea hipermarket din rețea la Pitești
Carrefour România deschide cel de-al 57-lea hipermarket din rețea la Pitești
Carrefour România își continuă expansiunea și inaugurează cel de-al 57-lea hipermarket din rețea, la Pitești. Noul ...
KFC deschide al treilea restaurant din Pitești, în care a băgat 550.000 de euro
KFC deschide al treilea restaurant din Pitești, în care a băgat 550.000 de euro
Sphera Franchise Group, cel mai mare operator de foodservice din România, continuă să investească în extinderea portofoliului ...