Kaufland face angajări. Unde şi pe ce posturi

Kaufland continuă angajările la nivel naţional. Printre oraşele în care Kaufland face acum angajări se numără Galaţi, Bucureşti, Târgu-Jiu, Ploieşti, Cluj, Caransebeş. Kaufland caută în această perioadă de la agenţi de vânzare publicitate, la asistent manager. ECONOMICA.NET îţi spune ce posturi sunt acum vacante la Kaufland, unde şi până când poţi trimite candidatura la locul de muncă vizat.
Economica.net - lun, 17 dec. 2012, 22:04
Kaufland face angajări. Unde şi pe ce posturi

Lista posturilor disponibile la Kaufland

Kaufland recrutează în această perioadă pe postul de referent resurse umane în următoarele oraşe: Galaţi, Bucureşti, Târgu-Jiu.
Candidatul potrivit pentru acest post a urmat un curs de Inspector Resurse Umane, ştie să opereze un PC şi are experienţă în administrarea documentelor de personal. Pentru posturile antemenţionate din Bucureşti şi Galaţi, termenul-limită de primire a candidaturilor este 14 ianuarie, în timp ce pentru postul din Târgu-Jiu, ultima zi în care se primesc CV-uri este 24 decembrie. Detalii găsiţi aici.

Kaufland angajează la sediul central din Bucureşti pe postul de specialist resurse umane. Te califici pentru acest post dacă ai absolvit studii superioare, ai cel puţin trei ani experienţă într-un post similar, ştii să operezi în Office şi SAP şi ai cunoştinţe avansate de limba engleză sau germană. Până pe 23 decembrie puteţi trimite candidaturile pentru acest post.
Amănunte găsiţi aici.

Kaufland mai recrutează în Bucureşti pe postul de specialist resurse umane la departamentul de Salarizare. Candidatul potrivit pentru acest post a absolvit studii superioare, a urmat un curs de Inspector Resurse Umane, are cel puţin doi ani experienţă în cadrul departamentului de Salarizare şi cunoaşte legislaţia muncii. 23 decembrie e ultima zi de primire a candidaturilor pentru această poziţie. Detalii, aici.

Kaufland angajează în Ploieşti pe postul de asistent manager. Eşti eligibil pentru acest post dacă ai absolvit studii superioare, ai cunoştinţe avansate de limba engleză şi Office şi eşti rezistent la stres. Până pe 12 ianuarie puteţi trimite CV-urile la acest post. Amănunte găsiţi aici.

Kaufland caută doi oameni din Bucureşti şi Cluj care să lucreze ca asistenţi manager la departamentul Expansiune. Candidaţii potriviţi pentru acest post au cunoştinţe avansate de limba engleză şi de germană şi au mai lucrat în domeniu. Până pe 30 decembrie poţi aplica la acest post.
Detalii, aici.

Kaufland angajează agenţi locali pentru vânzare publicitate în Craiova, Piteşti, Rîmnicu-Vîlcea, Târgovişte. Eşti eligibil pentru acest post dacă ai permis de conducere categoria B, ai experienţă în vânzările de publicitate şi eşti persuasiv. 30 decembrie e ultima zi de primire a CV-urilor pentru acest post. Mai multe informaţii, aici.

Kaufland caută în Caransebeş omul potrivit pentru postul de şef de departament mărfuri alimentare. Candidatul potrivit pentru acest post a absolvit liceul şi are experienţă în domeniu. Detalii, aici.

Te-ar mai putea interesa și
Modelul electric Dacia Spring, deja disponibil pentru revânzare pe site-urile de profil
Modelul electric Dacia Spring, deja disponibil pentru revânzare pe site-urile de profil
Pe site-urile de comerț online au apărut deja, la doar câteva zile după debutul livrărilor, primele anunțuri cu modele Dacia Spring de vânzare....
BMW a prezentat cel mai puternic M care va fi produs în serie
BMW a prezentat cel mai puternic M care va fi produs în serie
La ediţia din 2021 a expoziţiei Art Basel Miami Beach, BMW M GmbH a prezentat în premieră mondială un nou concept considerat ...
„Marea conectare” – 30 noiembrie este termenul limită pentru conectarea caselor de marcat la sistemul informatic al ANAF
„Marea conectare” – 30 noiembrie este termenul limită pentru conectarea caselor de marcat la sistemul ...
Contribuabilii mici şi mijlocii trebuie să îşi conecteze aparatele de marcat electronice fiscale (AMEF) la sistemul informatic ...
Transelectrica avea de recuperat creanţe de 60,4 milioane de lei la data de 15 noiembrie, pentru transportul energiei
Transelectrica avea de recuperat creanţe de 60,4 milioane de lei la data de 15 noiembrie, pentru transportul energiei
Transelectrica avea de recuperat, la data de 15 noiembrie 2021, creanţe în valoare totală de 60,4 milioane de lei pentru ...