1EUR = 4.8357 RON | Bucureşti 33 º

Companii

Kaufland face angajări. Vezi dacă te califici

Retailerul german Kaufland continuă angajările la nivel naţional iar printre oraşele în care recrutează în această perioadă se numără Bucureşti, Arad, Focşani, Târgu-Jiu, Mediaş. Citeşte într-un material ECONOMICA.NET lista posturilor vacante acum la Kaufland, ce vor angajatorii de la candidaţi şi până când poţi trimite candidatura pentru un loc de muncă la Kaufland.

07 feb, 2013 | ECONOMICA.net

Lista posturilor vacante la Kaufland la nivel naţional


Kaufland angajează în această perioadă omul potrivit pentru postul de şef departament tehnic în Turda. Candidatul potrivit pentru acest loc de muncă a absolvit studii superioare în domeniul tehnic (în automatizări, electronică, electrotehnică), are cunoştinţe în următoarele domenii: acţionări şi automatizări, mecanic, electric, electronic, instalaţii hidraulice. Mai mult, candidatul potrivit pentru acest post are cel puţin doi ani experienţă în domeniul tehnic, e flexibil, ştie să opereze un PC şi are cunoştinţe medii de limba engleză. Până pe 8 martie poţi trimite candidatura pentru acest post.
Amănunte despre acest post găsiţi aici.


Kaufland mai angajează trei coordonatori de distribuţie presă în Bucureşti, Călăraşi şi Mediaş.
Te califici pentru acest post dacă eşti dispus să munceşti zece ore pe săptămână pe teren şi locuieşti în unul din oraşele antemenţionate.
Mai multe detalii despre acest post găsiţi aici.


Kaufland mai caută în această perioadă omul potrivit pentru postul de specialist SAP îmbunătăţire procese care să performeze în Bucureşti. Eşti eligibil pentru acest post dacă ai absolvit studii economice sau informatice, ai cunoştinţe bune de SAP, poţi performa în cadrul unei echipe, eşti flexibil şi dispus să pleci în deplasări. Sunt avantajaţi la angajare candidaţii care au cunoştinţe foarte bune de engleză sau de limba germană.
Dacă răspunzi acestor exigenţe poţi trimite CV-ul aici, până pe 3 martie.


Kaufland angajează directori de magazin în următoarele oraşe: Arad, Focşani, Onesti, Oradea şi Tecuci.
Candidaţii potriviţi pentru acest post îndeplinesc următoarele criterii de eligibilitate: au absolvit studii superioare cu profil economic, au experienţă în retail, au cunoştinţe de limba engleză sau de limba germană, ştiu să opereze în Office şi locuiesc în unul din oraşele antemenţionate. Dacă răspundeţi acestor exigenţe puteţi trimite CV-urile aici, până pe 25 februarie.


Kaufland angajează în această perioadă omul potrivit pentru postul de referent resurse umane la Târgu-Jiu.
Te califici pentru acest post dacă ai experienţă în administrarea documentelor de personal, ai cunoştinţe foarte bune de operare PC, poţi performa în echipă şi ai urmat un curs de Inspector Resurse Umane. Până pe 25 februarie puteţi aplica la acest post.
Amănunte găsiţi aici.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO