1EUR = 4.8582 RON | Bucureşti 24 º

Companii

Kaufland face angajări. Vezi unde şi pe ce posturi

Retailerul german Kaufland face angajări în această perioadă la Turda, Bucureşti, Roman şi la Constanţa. Afla dintr-un material ECONOMICA.NET lista posturilor vacante acum la Kaufland, ce vor angajatorii de la candidaţi şi până când primesc angajatorii CV-uri pentru locurile de muncă disponibile în cadrul companiei.

13 mai, 2013 | ECONOMICA.net

Lista locurilor de muncă disponibile acum la Kaufland

Kaufland recrutează trei lucrători comerciali la Constanţa, în această perioadă.
Te califici pentru acest post dacă ai absolvit studii medii, eşti dispus să ai program de muncă flexibil, demonstrezi că eşti orientat către clienţi şi că ai o ţinută profesională ireproşabilă.
7 iunie este ultima zi în care angajatorii primesc CV-uri pentru acest post.
Detalii găsiţi în anunţul de recrutare pe care îl puteţi consulta aici.

Kaufland mai angajează în această perioadă şi un referent distribuţie la Turda.
Eşti eligibil pentru acest post dacă ai absolvit studii superioare, ştii să operezi un PC, ai cunoştinţe de engleză sau/şi de germană, eşti flexibil, eşti un bun organizator şi comunicator şi dacă poţi performa în echipă. Candidatul potrivit pentru acest post trebuie să fie politicos, să fie orientat către clienţi şi să poată face performanţă în condiţii de stres.
Dacă întruneşti aceste criterii de eligibilitate, poţi trimite CV-ul aici, până pe 9 iunie. Amănunte găseşti în anunţul de recrutare pe care îl poţi consulta aici.

Kaufland recrutează pe postul de coordonator teritorial distribuţie presă la Bucureşti şi la Roman.
Candidatul potrivit pentru acest post are domiciliul în unul din oraşele menţionate mai sus şi este dispus să muncească pe teren, mai ales la sfârşit de săptămână. Locurile de muncă oferite de angajator sunt în regim part-time şi implică un program de muncă de 10 ore pe săptămână.
Şi în acest caz, 9 iunie este ultima zi de primire a CV-urilor pentru acest post. Informaţii suplimentare despre acest post găseşti aici. 

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

Daniel Oanţă

Vrem iar?

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO