Kaufland face angajări în toată ţara. Ce posturi oferă

Kaufland angajează în întreaga ţară de la casieri, lucrători comerciali, funcţionari, operatori, la referenţi de resurse umane, economişti şi directori de magazin. ECONOMICA.NET vă prezintă lista posturilor pentru care Kaufland face acum angajări la nivel naţional. Majoritatea posturilor vacante la Kaufland vizează absolvenţii de studii medii.
Economica.net - mar, 02 oct. 2012, 21:02
Kaufland face angajări în toată ţara. Ce posturi oferă

Dacă aveţi studii medii absolvite puteţi trimite candidaturile pentru următoarele posturi ofertate de companie în această perioadă.

Kaufland recrutează în această perioadă pentru postul de casier în următoarele oraşe: Curtea de Argeş, Deva, Bucureşti, Năvodari, Iaşi, Sibiu, Călăraşi şi Paşcani.
Te califici pentru acest post dacă ai absolvit studii medii, eşti disponibil pentru program de muncă flexibil şi preferabil, ai experienţă în domeniu. Consultaţi aici lista oraşelor în care Kaufland recrutează acum pentru postul de casier.

Dacă îndeplineşti condiţiile antemenţionate poţi aplica şi pentru postul de lucrător comercial la Kaufland în următoarele oraşe: Călăraşi, Deva, Constanţa, Iaşi, Bucureşti, Curtea de Argeş, Sibiu, Medgidia, Arad, Năvodari. Detalii despre cum şi unde trimiteţi candidaturile găsiţi aici.

Kaufland mai angajează şi pentru poziţia de coordonator Securitatea şi Sănătatea în Muncă şi PSI (domeniu de expertiză cunoscut ca protecţia muncii) în următoarele oraşe: Timişoara, Călăraşi, Medgidia, Bucureşti, Iaşi, Paşcani.
Candidaţii ideali pentru acest post sunt fie absolvenţi de studii medii, fie absolvenţi de studii superioare tehnice, care au experienţă de minimum 2 ani în domeniile: Securitatea si Sanatatea Muncii, Apărarea împotriva incendiilor, Protecţia civilă şi Mediu, care, de asemenea, au urmat următoarele cursuri de perfecţionare: “Cadru tehnic cu atribuţii în domeniul prevenirii şi stingerii incendiului”,“Inspector protecţie civilă”, “Tehnician de mediu”, precum şi cursul de “operator RSVTI. Amănunte găsiţi aici.

Dacă vreţi să lucraţi la Kaufland pe postul de coordonator teritorial distribuţie tipărituri, vă puteţi angaja acum în următoarele oraşe: Iaşi, Bucureşti, Medgidia, Caransebeş, Târgu-Jiu, Piatra-Neamţ. Pentru acest post e suficient să fii dispus să munceşti 10 ore pe săptămână şi să ai formă fizică bună.
Găsiţi aici mai multe informaţii despre cum puteţi aplica la aceste posturi.

În această perioadă Kaufland mai recrutează distribuitori de ziare la Slatina, Medgidia, Giurgiu, Câmpina, Oneşti, Tulcea, Roman, Constanţa, Tecuci şi Botoşani, Bucureşti, Năvodari, Alexandria, Oradea şi Râmnicu Sărat. Detalii, aici.

Kaufland mai caută în această perioadă şi un candidat potrivit pentru postul de funcţionar informaţii clienţi la Iaşi. Candidatul ideal a absolvit liceul, e dispus să muncească în schimburi şi eventual în weekend şi demonstrează o ţinută profesională ireproşabilă. Detalii, aici.

Dacă ştiţi să operaţi un calculator, aveţi 10 ore libere pe săptămână în care sunteţi dispus să parcurgeţi distanţe mari pe jos, aveţi şanse mari să fiţi recrutat pentru postul de inspector exploatare poştală în unul din următoarele oraşe: Alexandria, Târgovişte, Curtea de Argeş, Cluj, Slatina, Miercurea Ciuc, Râmnicu Vâlcea, Slobozia, Târgu-Jiu, Bistriţa, Constanţa, Făgăraş, Sighişoara, Piteşti, Deva, Reghin, Râmnicu Sărat, Carei, Buzău, Medgidia, Botoşani, Galaţi, Bucureşti, Suceava, Vaslui, Sibiu, Roman, Oradea, Focşani, Mediaş, Câmpina şi lista continuă.
Amănunte despre aceste posturi găsiţi aici.

Dacă ştiţi să utilizaţi computerul şi aţi absolvit studii medii, vă puteţi angaja la Kaufland pe postul de operator control preţuri/termene de valabilitate în Bucureşti sau Paşcani. Amănunte găsiţi aici.

Cei care ştiu să opereze un calculator şi au absolvit liceul, au experienţă ca şef de departament de case, pot aplica pentru acest post la Kaufland în Fălticeni, Paşcani, Ploieşti, Oradea sau Sibiu, în această perioadă.
Detalii, aici.

Kaufland recrutează în această perioadă şi pentru postul de şef de departament mărfuri alimentare în Turda, Ploieşti, Oradea, Suceava, Curtea de Argeş, Bucureşti, Brăila, Medgidia, Călăraşi şi Paşcani. Candidatul ideal a absolvit liceul, are experienţă în conducerea personalului şi cunoştinţe de specialitate cu privire la produsele din departament. Consultaţi aici anunţurile de recrutare pentru mai multe detalii.

Kaufland mai angajează şi pe postul de tehnician electromecanic în Timişoara, Bucureşti, Iaşi, Paşcani şi Curtea de Argeş. Intră aici să afli cum poţi aplica pentru un post de tehnician la Kaufland.

Lista posturilor vacante la Kaufland pentru absolvenţii de studii superioare

Kaufland angajează referenţi de resurse umane la Oradea, Iaşi, Bucureşti, Paşcani şi Fălticeni. Dacă ai urmat un curs de inspector de resurse umane, ştii să operezi un PC şi eşti dispus să munceşti în alt oraş decât cel de reşedinţă, aplica la unul din posturile vacante la Kaufland. Detalii, aici.

Kaufland mai angajează şi un manager de proiect construcţii la Bucureşti. Dacă ai absolvit studii de specialitate în domeniu, ai permis de conducere categoria B, ai cel puţin 2 ani experienţă în construcţii şi preferabil, ştii engleză ori germană, atunci ai şanse mari să intri în vizorul angajatorilor pentru acest post. Amănunte, aici.

Kaufland mai recrutează în această perioadă şi 2 economişti în Bucureşti. Găsiţi aici informaţii despre cum puteţi aplica la aceste posturi.

Kaufland caută directori de magazin în Râmnicu Sărat, Bacău, Sibiu, Cluj, Tîrgu-Mureş, Curtea de Argeş, Paşcani, Fălticeni, Reghin, Turda, Comăneşti, Mediaş, Sebeş, Arad, Sighişoara, Bucureşti, Alexandria, Călăraşi, Ploieşti, Câmpulung, Focşani, Făgăraş, Oneşti. Toate detaliile despre recrutare, aici.

Te-ar mai putea interesa și
Premierul britanic Rishi Sunak refuză să livreze Ucrainei avioane de luptă
Premierul britanic Rishi Sunak refuză să livreze Ucrainei avioane de luptă
Premierul britanic Rishi Sunak consideră că "nu este practic" să ofere Ucrainei avioane de luptă britanice, dar promite să accelereze sprijinul pentru a permite "câştiguri decisive" împotriva......
Adrian Criț, directorul STB: Nu am recepționat autobuzelor etajate second-hand pentru că nu respectau condițiile cerute
Adrian Criț, directorul STB: Nu am recepționat autobuzelor etajate second-hand pentru că nu respectau condițiile cerute
Directorul general al Societăţii de Transport Bucureşti (STB), Adrian Criţ, a declarat marţi că societatea nu a recepţionat ...
NYT: Sancțiunile impuse de Occident Rusiei par să nu aibă efect, din cauza sprijinului acordat de mai multe state vecine
NYT: Sancțiunile impuse de Occident Rusiei par să nu aibă efect, din cauza sprijinului acordat de mai multe state vecine
Sancţiunile impuse de Occident Rusiei nu par să aibă efect, comerţul său exterior situându-se aproape la nivelul de ...
Curtea de Conturi Europeană: S-au înregistrat progrese lente în interconectarea piețelor de energie. Prețurile la electricitate sunt prea mari
Curtea de Conturi Europeană: S-au înregistrat progrese lente în interconectarea piețelor de energie. Prețurile la electricitate ...
În pofida previziunilor ambiţioase şi a anumitor eforturi, Uniunea Europeană nu a înregistrat decât progrese lente ...