1EUR = 4.8426 RON | Bucureşti 24 º

Companii

Kaufland finanţează studiile tinerilor români în străinătate

Liga Studenţilor Români din Străinătate (LSRS) va înfiinţa, împreună cu Kaufland România, un fond de burse, acordate pe baza meritelor academice, pentru elevii şi studenţii români ce îşi doresc să studieze la cele mai renumite universităţi ale lumii. Condiţia este ca tinerii să se întoarcă apoi în România.

21 ian, 2016 | ECONOMICA.net

"Proiectul are ca obiectiv finanţarea studiilor în străinătate unor tineri de excepţie, cu condiţia reîntoarcerii în România după terminarea acestora şi angajarea în cadrul companiilor şi instituţiilor finanţatoare. Acest proiect - urmează modelul de succes al unor proiecte asemănătoare derulate de către mediile privat şi public din ţările dezvoltate", se arată într-un comunicat comun al Kaufland şi LSRS.

„Considerăm că acest lucru se poate realiza prin susținerea activă a accesului larg la educație de calitate, iar Liga Studenților Români din Străinătate, prin experiența lor în lucrul cu tinerii și prin programele pentru susținerea celor care aleg să studieze în străinătate, este partenerul potrivit în această direcție. Pentru că valorile noastre se întrepătrund, împreună ne propunem să încurajăm excelența în educație și tânără generație să se întoarcă acasă. Ne dorim să ne implicăm activ în societatea civilă românească, iar colaborarea cu LSRS vizează această direcție. Vom dezvolta o serie de programe dedicate familiarizării tinerilor cu oportunitățile disponibile în cadrul Kaufland România și ne propunem să finanțăm burse de studii în străinătate pentru studenții români." susțin reprezentanții Kaufland, în comunicat.

Kaufland, numărul unu pe piaţa comerţului alimentar din România, are 105 magazine la noi în ţară.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO