Kaufland inaugurează mâine al doilea hypermarket al rețelei într-un spațiu închiriat, la Oradea

Retailerul german Kaufland, cel mai mare jucător pe piața comerțului alimentar din România, continuă expansiunea în spații închiriate, conform noii sale strategii. Mâine, va inaugura la Oradea, în Oradea Shopping City, al doilea magazin într-un centru comercial. Prima unitate Kaufland din mall a fost inaugurată în Promenada din Sibiu, în noiembrie 2019.
Alina Stanciu - mie, 27 iul. 2022, 17:50
Kaufland inaugurează mâine al doilea hypermarket al rețelei într-un spațiu închiriat, la Oradea

Kaufland inaugurează mâine, în Oradea Shopping City, un nou magazin la Oradea, al doilea hypermarket al rețelei situat într-un centru comercial, după cel din Promenada Sibiu inaugurat în 2019, potrivit unui comunicat al companiei. Astfel, Kaufland ajunge la o rețea de 153 de magazine în România și creează peste 70 de noi locuri de muncă. „Deschiderea magazinului face parte din noua strategie de expansiune a companiei, care include și preluarea de spații în chirie, în paralel cu dezvoltarea unei rețele vaste de magazine pe terenuri în proprietate”.

Situat pe Calea Aradului nr. 87, Oradea, jud. Bihor,  în apropirea Era Shopping Park, o zonă comercială unde operează și Dedeman, Lidl și Carrefour, noul magazin este construit pe o suprafață de aproximativ 5.000 m2, dintre care peste 3.200 m2 sunt alocați spațiului de vânzare.

Unitatea mai disspune de o parcare cu o capacitate de peste 250 locuri, dintre care 11 pentru persoane cu dizabilități și 7 pentru părinți. Pentru cei care aleg mijloacele de transport alternativ, parcarea este prevăzută cu stații de încărcare pentru mașinile electrice și rastele pentru biciclete.

De asemenea, magazinul dispune de 17 case de marcat, dintre care 12 case express, de tip self check-out, pentru plata rapidă a cumpărăturilor.

Odată cu inaugurarea noului magazin, Kaufland derulează pentru prima dată la Oradea campania „Schimbă PET-ul cu biletul”, în colaborare cu Act For Tomorrow. Orădenii sunt încurajați să recicleze, folosind infrastructurile din noul magazin. La intrarea în magazin, în spațiul special amenajat sub forma unei broscuțe țestoase, clienții pot depune pentru reciclare ambalajele ale produselor de îngrijire personală sau de curățenie și vor fi recompensați pe loc cu vouchere de 50% reducere la cumpărarea altor produse noi, din oferta lunară. Clienții pot depune sticle goale din plastic de șampon, balsam, gel de duș, cremă de corp, de față sau de mâini, apă de gură sau de săpun lichid, dar și recipiente goale de produse de curățenie, precum detergenți de haine sau de vase, soluții de curățare a bucătăriei, băii, pardoselii sau geamurilor. Voucherele se ridică de la Biroul de Informații din magazin.

Tot în interiorul magazinului, clienții pot recicla ambalaje folosind automatul tip self-service. Aici pot depune trei tipuri de ambalaje – PET-uri (cu volum de până la 3 litri), sticlă și doze de aluminiu (cu volum de până la 1 litru), iar clienții primesc cupoane de extra-reducere drept recompensă, ce pot fi folosite în magazin.

Kaufland se numără printre cele mai mari companii de retail din Europa, cu 1.450 de magazine în 8 țări, 148.000 de angajați și o rețea de peste 153 de magazine în România.

Te-ar mai putea interesa și
Peste 70% dintre companii vor oferi angajaților beneficii suplimentare cu ocazia Paștelui – sondaj eJobs
Peste 70% dintre companii vor oferi angajaților beneficii suplimentare cu ocazia Paștelui – sondaj eJobs
Un procent de 71,2% dintre angajatorii care au participat la cel mai recent sondaj derulat de eJobs spun că vor oferi anul acesta, cu ocazia sărbătorilor de Paşte, beneficii extra angajaţilor......
Farmec a realizat o cifră de afaceri de peste 71 de milioane de euro în 2023, în creștere cu aproape 20%
Farmec a realizat o cifră de afaceri de peste 71 de milioane de euro în 2023, în creștere cu aproape 20%
Compania Farmec anunță că a încheiat anul 2023 cu o cifră de afaceri de peste 358 de milioane de lei (peste 71 de milioane ...
Romgaz a devenit membru asociat al ARIR
Romgaz a devenit membru asociat al ARIR
ARIR (Asociația Română pentru Relația cu Investitorii), promotorul conceptului de Investor Relations (IR), a anunțat ...
Parlamentul a numit noi membri în plenul Consiliului Concurenței
Parlamentul a numit noi membri în plenul Consiliului Concurenței
Parlamentul a numit noi membri în plenul Consiliului Concurenței, care se alătură președintelui autorității, Bogdan ...