Kaufland inaugurează un nou magazin în Domnești. Este al treilea din Ilfov

Retailerul german Kaufland se apropie de pragul de 160 de magazine la nivel național, după inaugurarea unui nou hipermarket în Ilfov, în localitatea Domnești.
Alina Stanciu - mie, 07 dec. 2022, 15:52
Kaufland inaugurează un nou magazin în Domnești. Este al treilea din Ilfov

Kaufland continuă expansiunea în România și inaugurează al treilea magazin din Ilfov, în localitatea Domnești. Prin această investiție, compania ajunge la o rețea națională de 159 de hipermarketuri și creează 100 de locuri de muncă noi.

Situat pe Strada Hornbach, nr. 23, în localitatea Domnești, hipermarketul are o suprafață totală de peste 5.600 m2, dintre care mai mult de 3.200 m2 sunt destinați spațiului interior de vânzare. Noul hipermarket dispune de un total de 233 de locuri de parcare, dintre care 10 pentru persoanele cu dizabilități, 6 pentru părinți și 4 locuri cu acces la stațiile e-charge de încărcare rapidă a mașinilor electrice. De asemenea, clienții au la dispoziție parcări pentru biciclete.

Pentru a asigura un flux rapid de clienți și timp redus la cumpărături, hipermarketul dispune de 8 case de marcat, dintre care 6 express, de tip self check-out.

Magazinul cuprinde un raion extins de legume și fructe, vitrină cu servire asistată cu o lungime de 24 metri, brutărie, raion de produse congelate, alimente de bază, dulciuri, băuturi, produse nealimentare și drogherie.

În linie cu angajamentul companiei față de mediu, noua unitate Kaufland din Domnești este prevăzut cu sisteme de reciclare.

  • În parcarea magazinului, clienții vor găsi câte un automat de tip self-service, unde pot recicla ambalaje în schimbul voucherelor de extra-reducere. Pot colecta aici trei tipuri de ambalaje: PET-uri (cu volum de până la 3 litri), sticlă și doze de aluminiu (cu volum de până la 1 litru).
  • La intrarea în magazin, în spațiul special amenajat sub forma unei broscuțe țestoase, clienții pot depune pentru reciclare ambalaje ale produselor de îngrijire personală sau de curățenie și vor fi recompensați pe loc cu vouchere de 50% reducere la cumpărarea altor produse noi, din oferta lunară. Clienții pot depune sticle goale din plastic de șampon, balsam, gel de duș, cremă de corp, de față sau de mâini, apă de gură sau de săpun lichid, dar și recipiente goale de produse de curățenie, precum detergenți de haine sau de vase, soluții de curățare a bucătăriei, băii, pardoselii sau geamurilor. Voucherele se ridică de la Biroul de Informații din magazin.

De asemenea, tot în parcarea magazinului, clienții vor avea curând la dispoziție containere dedicate, unde vor putea colecta textilele care nu le mai sunt de folos, pentru a fi reciclate. Sunt acceptate articole de îmbrăcăminte, încălțăminte, genți, perdele, draperii, pături, pilote, perne, lenjerii de pat – cu condiția să fie curate și ambalate corespunzător, pentru a nu intra în contact direct cu pereții containerului.

Kaufland se numără printre cele mai mari companii de retail din Europa, cu 1.500 de magazine în 8 țări, 148.000 de angajați și o rețea de 159 de magazine în România.

Te-ar mai putea interesa și
Șase constructori de motoare s-au înscris să participe în competiția Formula 1 din 2026, când va intra un nou regumalemnt în vigoare
Șase constructori de motoare s-au înscris să participe în competiția Formula 1 din 2026, când va intra un nou regumalemnt ...
Şase furnizori de motoare, între care Honda, s-au înscris la startul sezonului 2026 din Formula 1, care va avea un nou regulament privind motoarele, conform unei liste publicate vineri de......
CNAIR lucrează la înlăturarea efectelor alunecării de teren de pe DN1 din apropierea localității Breaza (Video)
CNAIR lucrează la înlăturarea efectelor alunecării de teren de pe DN1 din apropierea localității Breaza (Video)
Compania Națională e Administrare a Infrastructurii Rutiere a anunțat astpzi că, prin intermediul Direcției Regionale ...
BMW își extinde investițiile în Mexic
BMW își extinde investițiile în Mexic
Grupul Bayerische Motoren Werke (BMW) a anunțat că va investi 800 de milioane de euro (866 de milioane de dolari) în statul ...
ANM: Codul portocaliu de viscol va afecta parțial zece județe. În București va ploua slab sâmbătă și va ninge duminică
ANM: Codul portocaliu de viscol va afecta parțial zece județe. În București va ploua slab sâmbătă și va ninge duminică
Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis, sâmbătă, atenţionări Cod portocaliu de viscol, în zece judeţe, ...