1EUR = 4.8582 RON | Bucureşti 27 º

Companii

Kaufland se apropie de 100 de magazine. Săptămâna viitoare mai deschid două

Retailerul german Kaufland se apropie de targetul stabilit pentru acest an în ceea ce priveşte numărul de magazine. Compania va inaugura săptămâna viitoare a-97-a şi a 98-a unitate din ţara, la Oradea şi Bucureşti. În decembrie vor ajunge la 100 de magazine.

14 oct, 2014 | | ECONOMICA.net

Retailerul german Kaufland va bifa săptămîna viitoare a-97-a şi a 98-a deschidere de la intrarea în România , apropiindu-se de targetul stabilit pentru acest an: o reţea de 100 de magazine. Potrivit unui anunţ, compania va inaugura săptămâna viitoare a treia unitate din Oradea, în cartierul Ioşia, pe strada Ştefan Octavian Iosif nr 3. Retailerul nu a anunţat şi ziua deschiderii. Kaufland mai are magazine pe strada Borşului şi pe strada Nufărului, ultimul dintre ele fiind inaugurat în februarie acest an. 

Tot săptămâna viitoare, pe 22 octombrie, cel mai mare retailer de produse alimentară din România va inagura şi cel de-al optulea magazin din Bucureşti. Unitatea este amplasată pe Şoseaua Olteniţei nr 388, în sectorul patru al Bucureştiului,  pe un teren de aproximativ 20.000 de metri pătraţi pe care l-ai achiziţionat de la producătorul de caroserii Romprim. Unitatea se află în apropierea staţiei de metrou Apărătorii Patriei, într-o zonă în care pe o rază de doi kilometri se află magazine ale reţelelor Carrefour (Vitantis, Grand Arena), Cora (Sun Plaza) şi Auchan (Berceni).

Citeşte şi Primul lanţ de hipermarketuri care intră în Ferentari

Ultimele deschideri până la 100

Compania este pe ultima sută de metri cu pregătirile şi în ceea ce priveşte magazinele din Tudor Vladimirescu (bd 1 Mai 49-51) şi Valea Oltului, ambele din cartierul bucureştean Drumul Taberei. Potrivit companiei, unitatea de pe Bd 1 Mai se va deschide în prima parte a lunii noiembrie. De asemenea, potrivit datelor furnizate ECONOMICA.NET de către companie, în momentul de față construcția unităţii din Valea Oltului este finalizată în proporție de 75%, iar anexele exterioare în proporție de 50%, astfel că își va deschide porțile pentru clienți până la sfârșitul anului calendaristic 2014. 
Cu acestea, retailerul va ajunge la 100 de unităţi la nivel naţional, fiind singurul operator de hipermarketuri care ajunge la o reţea atât de mare. 

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

Daniel Oanţă

Vrem iar?

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO