1EUR = 4.8741 RON | Bucureşti 11 º

Companii

Kaufland se pregăteşte de inaugurările lui 2016. Când vor deschide în Ferentari

Retailerul german Kaufland, numărul unu în retailul alimentar din România, se pregăteşte să deschidă într-unul dintre cele mai controversate cartiere ale Capitalei. Fac deja angajări.

02 dec, 2015 | | ECONOMICA.net

Cel mai mare lanţ de supermarketuri din România, Kaufland, va intra, anul viitor, într-unul dintre cele mai rău famate cartiere ale Capitalei. Pe Calea Ferentari nr 62, sectorul 5, la câteva sute de metri de intersecţia cu Şoseaua Sălaj, şi în jur de 2,5 kilometri (de 5-7 minute de mers cu maşina) de polul sărăciei bucureştene, strada Toporaşi, retailerul german va inaugura, anului viitor, o nouă unitate în Capitală. Compania face deja angajări pentru acest magazin.

Potrivit autorizaţiei de construcţie, lucrările la magazinul din Ferentari au început în septembrie anul acesta şi se vor finaliza în 12 luni, pe 23 septembrie 2016. Oficialii companiei au anunţat însă pe reţelele de socializare că magazinul din Ferentari va fi inaugurat în prima parte a anului următor.

Singurii concurenţi ai Kaufland din zonă sunt francezii de la Carrefour, care au inaugurat recent o unitate pe platforma Vulcan, la aceeaşi adresă cu un Kaufland Sebastian, şi Cora, care operează un magazin la ieşirea din oraş, pe Şoseaua Alexandriei. De asemenea, în zonă există magazinul Lidl de pe strada Doina.

Potrivit Planului Urbanistic Zonal aprobat de Primăria Municipiului Bucureşti, magazinul va avea o suprafaţă totală de 13.358 de mp. şi va include parterul plus un etaj, cel mai probabil pentru amenajarea unei parcări subterane.

Terenul pe care se construieşte a aparţinut SC Fapiro, cel mai mare producător de pile, raşpele şi cuţite pentru industria lemnului. 

Kaufland, care operează la ora actuală 104 magazine la nivel naţional, din care 10 în Capitală, va inaugura la începutul anului viitor şi o unitate în zona Orhideea din Bucureşti, pe terenul fostei fabrici de bere Griviţa. 

 

 

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO