Kaufland şi Metro fac angajări. Vezi posturile şi dacă te califici

ECONOMICA.NET vă prezintă lista poziţiilor deschise la Kaufland şi Metro, în această perioadă, cu exigenţele impuse de recrutori pentru fiecare din posturile ofertate şi oraşele în care vă puteţi angaja.
Economica.net - mar, 28 aug. 2012, 21:17
Kaufland şi Metro fac angajări. Vezi posturile şi dacă te califici

Lista poziţiilor deschise la Kaufland

Post: Referent achiziţii în Bucureşti.
Criterii de eligibilitate: student în an terminal sau absolvent de studii economice, cu experienţă în domeniul achiziţiilor, care are cunoştinţe de germană şi/sau engleză, e flexibil şi are cunoştinţe de operare PC. Detalii, aici.

Post vacant – Director de magazin în fiecare din următoarele locaţii: Bacău, Fălticeni, Paşcani, Piteşti, Alexandria, Călăraşi, Câmpulung Muscel, Iaşi, Râmnicu-Vâlcea.
Criterii de selecţie: trebuie să ai minimum 2 ani experienţă în domeniu, disponibilitate să fii relocat, cunoştinţe de germană şi/sau engleză, ţinută profesională ireproşabilă. Candidatul ideal mai trebuie să fie şi un bun comunicator, să ştie să opereze un PC şi să poată motiva şi coordona o echipă dinamică, se arată în anunţul de recrutare. Amănunte, aici.

Post vacant: Tehnician echipamente de calcul şi reţele în Ploieşti.
Criterii de eligibilitate: trebuie să ai studii superioare absolvite, experienţă în IT cu funcţie de suport şi în managementul proiectelor şi cunoştinţe foarte bune de prelucrare electronică a datelor. Se caută candidaţi care ştiu să opereze în Windows XP, Windows 7, Windows 2003 server, care au cunoştinţe de reţelistică, cunoştinţe generale din zona de hardware. Candidatul ideal e flexibil, bun comunicator şi e capabil să prioritizeze sarcinile impuse. Detalii, aici.

Post vacant: Şef de departament case de marcat în Alexandria, Bucureşti, Curtea de Argeş.
Criterii de selecţie: se caută absolvenţi de liceu cu diplomă de BAC, cu experienţă în conducerea/coordonarea personalului, care să aibă cunoştinţe de contabilitate, de operare PC şi cu o ţinută profesională ireproşabilă. Sunt avantajaţi la recrutare candidaţii care au cunoştinţe de limba germană şi/sau engleză. Amănunte, aici.

Post vacant – Şef de departament mărfuri alimentare în următoarele locaţii: Alexandria, Bucuresti, Curtea de Argeş, Giurgiu.
Criterii de eligibilitate: trebuie să fi absolvit liceul, să ai experienţă în conducerea personalului şi să ai cunoştinţe de specialitate despre produsele din departament.
Alte informaţii despre acest anunţ de recrutare, aici.

Post vacant: Coordonator teritorial distribuţie presă în Bucureşti, Călăraşi, Făgăraş, Oneşti, Rădăuţi.
Eşti eligibil pentru acest post dacă locuieşti în localităţile menţionate mai sus, eşti dispus să munceşti pe teren 10 ore pe săptămână, în mare măsură la sfârşit de săptămână. Alte detalii, aici.

Lista poziţiilor deschise la Metro

Post vacant: eCommerce optimization specialist în Bucureşti.
Criterii de eligibilitate: experienţă într-o poziţie similară, cunoştinte de limba engleză, de web design, web marketing şi SEO. Toate detaliile, aici.

Post vacant: Junior customer communication analyst în Bucureşti.
Criterii de selecţie: se caută un absolvent de facultate, fluent în limba engleză, care ştie să opereze în Office şi Excel, VBA şi SQL. Candidatul ideal pentru acest post mai trebuie să fie comunicativ, flexibil, adaptabil. Informaţii suplimentare, aici.

Post vacant: Space management specialist în Capitală.
Criterii de eligibilitate: recrutorii caută un absolvent de facultate, vorbitor de limba engleză, care are cunoştinţe solide de Office, despre piaţă, care poate furniza soluţii pragmatice dar neconvenţinale, orientat către rezultate, foarte asertiv, comunicativ şi cu experienţă în managementul proiectului. Detalii, aici.

Post vacant: Consultant dezvoltare clienţi în Oradea.
Angajatorii caută 2 candidaţi pentru acest post care să vorbească limba engleză, să aibă permis de conducere (categoria B) şi experienţă în vânzări, să fie orientat către cerinţele pieţei, care să ştie să opereze un PC, care să fie disponibil pentru activitate pe teren. Informaţii suplimentare, aici.

Post vacant: Category manager în Bucureşti.
Recrutorii caută un absolvent de ştiinţe economice, bun vorbitor de limba engleză, bun negociator care ştie să opereze în Office. Detalii, aici.

Post vacant: Controller în Bucureşti.
Condiţii de eligibilitate: angajatorii caută un absolvent de Matematică, Cibernetică, Statistică, IT sau Economie, care are cunoştinţe avansate de limba engleză, care ştie să lucreze cu SAP, Data Warehouse, Excel – Visual Basic, PowerPoint, Acces, care este organizat şi orientat către rezultat. Mai multe informaţii, aici.

Metro mai recrutează în această periodă 10 măcelari în Cluj şi Ploieşti şi 6 casieri la Bucureşti şi Cluj.

Te-ar mai putea interesa și
Bitcoin Halving 2024: Tot ce trebuie să știi
Bitcoin Halving 2024: Tot ce trebuie să știi
Explorăm impactul reducerii recompenselor pentru minerit, proiecțiile experților privind prețul Bitcoin după halvingul din aprilie 2024 și felul în care acest eveniment ar putea să modeleze......
ROCA Agri RDF l-a numit pe Bogdan Vlad, actualul CFO al holdingului, în funcția de CEO
ROCA Agri RDF l-a numit pe Bogdan Vlad, actualul CFO al holdingului, în funcția de CEO
O dată cu încheierea mandatului interimar al lui Alexandru Savin, Senior Investment Manager la ROCA Investments, ROCA Agri ...
Cotaţia acţiunilor a scăzut şi petrolul s-a scumpit după atacul Israelului asupra Iranului
Cotaţia acţiunilor a scăzut şi petrolul s-a scumpit după atacul Israelului asupra Iranului
Acţiunile şi obligaţiunile asiatice au scăzut vineri, în timp ce monedele de refugiu, aurul şi ţiţeiul au crescut, ...
Cererea de gaze lichefiate a Europei ar urma să atingă vârful în 2024
Cererea de gaze lichefiate a Europei ar urma să atingă vârful în 2024
Cererea de gaze naturale lichefiate (GNL) a Uniunii Europene ar putea atinge nivelul de vârf în acest an, pe măsură ce ...