1EUR = 4.8740 RON | Bucureşti 13 º

Companii

Kaufland va oferi tuturor angajaților din țară bonusuri de un milion de euro în aceasă lună

Kaufland România anunță că va oferi tuturor angajaților vouchere cadou în valoare totală de 1.000.000 euro, potrivit unui comunicat al grupului.  

16 noi, 2020 | ECONOMICA.net

Decizia vine ca urmare a contextului actual și reprezintă o confirmare a promisiunii companiei de a rămâne un sprijin pentru întreaga echipă și totodată, de a aduce puțină bucurie în casele angajaților, mai ales în contextul actual, se arată în comunicat

Fiecare angajat va intra în posesia bonusului sub forma unui voucher cadou în cursul acestei luni.

„Ne dorim ca fiecare membru al echipei noastre să simtă că este apreciat și că face parte dintr-o adevărată familie pe care se poată baza, lucruri cu atât mai importante mai ales în contextul actual”  declară Marco Hößl, Director General Kaufland România și Republica Moldova.

“Demersul vine ca o continuare a seriei de activități dedicate angajaților, cu prilejul aniversării celor 15 ani de activitate ai companiei în România și desfășurate în intervalul septembrie – noiembrie 2020. Mai mult, acetora li se vor acorda în continuare și alte beneficii speciale, oferite anual de companie în preajma sărbătorilor de iarnă. Astfel, voucherul cadou oferit acum vine ca o mulțumire suplimentară din partea Kaufland România pentru implicarea echipei în această perioadă”, mai arată compania.

Kaufland operează cea mai mare rețea de hypermarketuri din România, cu 135 de unități. Compania raporta, la începutul lui august, 15.000 de angajați și anunța că va mai crea încă 1.000 de locuri de muncă până în februarie 2021.

 

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO