1EUR = 4.8641 RON | Bucureşti 30 º

Extern

Kelemen Hunor: Nu văd nicio problemă în vizitele lui Trump şi Putin la Budapesta, în ceea ce priveşte relaţiile româno-maghiare

Preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat presei, sâmbătă, la finalul Consiliului Reprezentanţilor Unionali (CRU) de la Târgu Mureş, că nu vede nicio problemă în vizita liderului rus, Vladimir Putin, şi eventuala vizită a preşedintelui american, Donald Trump, la Budapesta, fiindcă cei doi şefi de stat nu ar merge acolo "pentru a rezolva relaţiile româno-maghiare".

28 ian, 2017 | Agerpres

"Nu văd nicio problemă în vizita lui Putin şi în vizita lui Trump la Budapesta în ceea ce priveşte relaţiile româno-maghiare. Deci, nu se duc acolo ca să rezolve relaţiile româno-maghiare. Nu vor fi din cauza acestor vizite nici mai bune, nici mai proaste. Depinde de noi, depinde de români, în primul rând, şi depinde de unguri, în al doilea rând, cum vor gestiona aceste relaţii în perioada următoare. Şi eu sunt convins că relaţiile se vor îmbunătăţi, nu se vor înrăutăţi, sunt convins că atât România, cât şi Ungaria sunt interesate în a îmbunătăţi aceste relaţii. Eu cu păreri, conspiraţii şi speculaţii nu mă ocup, consider că nu sunt lucruri fondate", a arătat Kelemen Hunor.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

Daniel Oanţă

Vrem iar?

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO