1EUR = 4.7667 RON | Bucureşti 18 º

News

Kelemen (UDMR): Vom ataca în contencios OUG prin care se retrag banii alocaţi primăriilor

Preşedintele UDMR Kelemen Hunor a declarat sâmbătă că Uniunea va ataca în contencios-administrativ ordonanţa de urgenţă a guvernului Ponta prin care au fost retrase sumele alocate primăriilor şi consiliilor judeţene din fondul de rezervă al guvernului.

12 mai, 2012 | Agerpres

"În aceste câteva zile de când guvernul USL a fost instalat, cel puţin deciziile luate arată că lucrurile nu merg în direcţia cea bună. Şi dacă mă gândesc doar la ce s-a întâmplat cu ordonanţa de urgenţă prin care alocările bugetare vor fi retrase sau va încerca guvernul să le retragă ne arată că acest guvern nu este preocupat de comunităţile locale, ci de altceva - nu ştiu exact de ce. Noi vom ataca în contencios-administrativ această OUG, fiindcă eu consider că există resurse bugetare să dai şi pentru alte comunităţi, pentru a plăti arierate, pentru a continua proiecte europene, pentru că aceste resurse financiare, alocările bugetare sunt ale comunităţilor locale, nu sunt ale guvernanţilor. De aceea nici nu pot accepta ca printr-o OUG să fie blocate conturile şi să fie retrase aceste fonduri", a spus liderul UDMR.

Potrivit lui Kelemen Hunor, alocările făcute de guvernul Ungureanu nu au fost pe criterii politice, ci pe baza necesităţilor. Citește mai mult pe Agerpres.ro.

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO