1EUR = 4.8398 RON | Bucureşti 25 º

Companii

Kenvelo deschide un magazin online

Grupul de fashion Kenvelo vrea să deschidă un e-shop anul viitor, dar are în plan şi extinderea reţelei de magazine cu circa 20 de unităţi, a declarat Philippe Besadoux, directorul general al companiei.

19 noi, 2013 | Mediafax

"Am considerat că acum este momentul pentru deschiderea unui e-shop, acesta este viitorul. În Franţa este un succes. Dezvoltăm o platformă online pentru toate brandurile, împreună cu cei care au dezvoltat magazinul online al Miniprix. În România era o problemă cu transportul, dar cred că am găsit soluţia", a arătat Besadoux, prezent la conferinţa Retail Arena.

Pe lângă brandul Kenvelo, care cuprinde 42 de magazine, grupul Kenvelo are în România mărcile Time Out (10 magazine), Lee Cooper (25 de magazine) şi Tom Tailor (7 magazine).

"Time Out merge foarte bine, a fost profitabil încă de început. La fel şi Lee Cooper. Suntem profitabili şi tot profitul îl reinvestim", a arătat Besadoux.

Anul acesta, compania a investit 2 milioane de euro în deschiderea a 18 magazine şi intenţionează să menţină acelaşi buget şi ritm de extindere în 2014.

Besadoux estimează afaceri de 28-29 milioane euro în acest an pentru Kenvelo Group România.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO