KFC a instalat sistemul kiosk touchless în 15 dintre restaurantele sale din București

KFC România a anunțat în octombrie 2020 lansarea primului prototip al unui kiosk de comandă touchless, care nu necesită atingerea ecranului, în cadrul restaurantului tip Drive-Thru, KFC Olteniței. Acesta a reprezentat o noutate globală pentru brand, oferindu-le consumatorilor posibilitatea de a comanda produsele dorite cu ușurință, fără a interacționa fizic cu kioskul, și de a beneficia astfel de o experiență 100% touchless, la plata cu cardul bancar.
Ion Dobreanu - joi, 25 mart. 2021, 16:27
KFC a instalat sistemul kiosk touchless în 15 dintre restaurantele sale din București

După câteva luni în care feedbackul clienților a fost unul pozitiv, kioskurile touchless au fost introduse în 15 restaurante din București:

• Locațiile de tip Drive-Thru: Olteniței, Mihai Bravu, Iancului, Băneasa, Militari, Vulcan
• Locațiile stradale: Dorobanți, Unirii, Moșilor, Gara de Nord
• Locațiile tip food court: AFI Cotroceni, Băneasa Feeria, Orhideea, Promenada, Colentina.

Sistemul de comandă touchless reprezintă o abordare strategică de adaptare la actualul context socio-sanitar, având în vedere, pe de o parte, măsurile de siguranță impuse la nivel național de către autorități, iar pe de altă parte, măsurile suplimentare adoptate la nivel de business, printre care: multipla dezinfectare a suprafețelor de lucru din bucătării și din locații, dotarea angajaților cu măști și mănuși de protecție, păstrarea distanței sociale, încurajarea plății contactless și plasarea recipientelor cu dezinfectanți în incinta restaurantelor.

Citiți și: KFC România introduce un nou sistem touchless de comandă, pentru o experiență cât mai sigură și simplă în restaurante (economica.net)

„Primul kiosk touchless din România a fost implementat în restaurantul KFC Olteniței într-un moment în care rapiditatea adaptării la context a devenit esențială pentru continuitatea și performanța businessului. În medie, 9 din 10 comenzi sunt realizate, în restaurante, prin intermediul kioskurilor, astfel că, această soluție a reprezentat un demers firesc în dezvoltarea și îmbunătățirea acestora. Astăzi, după aproape 5 luni de la introducerea prototipului, am reușit să extindem acest sistem în 15 restaurante din București, în urma feedbackul pozitiv obținut într-un interval de timp relativ scurt. Ne dorim să le oferim consumatorilor noștri încrederea că siguranța și experiența lor sunt prioritare pentru noi și că vom încerca întotdeauna să le oferim produse și servicii de cea mai bună calitate”, a declarat Marian Gogu, director general KFC România.

Kioskurile touchless utilizează un sistem de camere și senzori de profunzime care urmăresc mișcarea mâinii deasupra ecranului, detectând poziția exactă a acesteia, precum și zona indicată. Camerele nu rețin informații video despre clienți ulterior înregistrării comenzii.

Citiți și: KFC își lansează propria platformă de comenzi online și își continuă investițiile în sectorul livrărilor (economica.net)

 

Despre Sphera Franchise Group

Sphera Franchise Group S.A. este cel mai mare grup din industria de food service din România şi deţine companiile care operează în sistem de franciză brand-urile KFC, Pizza Hut şi Taco Bell. De asemenea, la nivel internațional, Grupul operează restaurante la Chişinău, Republica Moldova și în Italia.

Te-ar mai putea interesa și
Șefii diplomațiilor armeană și azeră se vor întâlni duminică la Geneva pentru a purta negocieri de pace
Șefii diplomațiilor armeană și azeră se vor întâlni duminică la Geneva pentru a purta negocieri de pace
Miniştrii de externe ai Armeniei şi Azerbaidjanului, Ararat Mirzoian şi respectiv Ceihun Bairamov, se vor întâlni duminică, 2 octombrie, la Geneva, în Elveţia, a declarat pentru EFE......
Gazprom a tăiat livrările de gaze către compania italiană Eni, din cauza unor probleme de transport pe care le-ar avea în Austria
Gazprom a tăiat livrările de gaze către compania italiană Eni, din cauza unor probleme de transport pe care le-ar avea ...
Gazprom a suspendat total livrările de gaz pentru ziua de sâmbătă către Eni, invocând "imposibilitatea de a transporta ...
Virgil Popescu: Nu permitem ca energia să fie folosită ca armă de șantaj
Virgil Popescu: Nu permitem ca energia să fie folosită ca armă de șantaj
Ministrul Energiei, Virgil Popescu, afirmă că prin finalizarea interconectorului Grecia - Bulgaria se asigură diversificarea ...
Noile măsuri anti-COVID-19 au intrat de astăzi în vigoare în Germania
Noile măsuri anti-COVID-19 au intrat de astăzi în vigoare în Germania
Noul set de măsuri anti-COVID-19 valabil pentru toamna şi iarna acestui an în Germania a intrat în vigoare sâmbătă, ...