1EUR = 4.8375 RON | Bucureşti 37 º

Companii

KFC deschide primul restaurant de tip Drive Thru din Tîrgu Mureş, cu o investiţie de 700.000 de euro

KFC inaugurează miercuri cel de-al doilea restaurant al său din Tîrgu Mureş şi primul de tip Drive Thru din acest oraş, investiţia totală fiind de 700.000 de euro, anunţă reprezentanţii.

25 noi, 2015 | ECONOMICA.net

Noul restaurant se află pe str. Gheorghe Doja nr. 64-68 şi are o suprafaţă de 169 mp. Localul dispune de 76 de locuri în interior şi de 40 pe terasa exterioară.

'Ne bucurăm să anunţăm deschiderea celui de-al doilea restaurant din Târgu Mureş, de data aceasta în sistem Drive Thru, un concept foarte apreciat de clienţii noştri. Începând de astăzi, fanii KFC pot savura reţetele delicioase preparate din pui, cu un timp de aşteptare minim. Îi invităm cu drag în noua locaţie. Prin extinderea lanţului KFC, au fost create 50 de locuri noi de muncă', a declarat Monica Eftimie, chief marketing officer KFC România.

În prezent, există peste 19.400 de locaţii KFC în 120 de ţări şi teritorii din întreaga lume. În România, lanţul de restaurante KFC numără 57 de restaurante, atât în Bucureşti, cât şi în alte oraşe precum Timişoara, Cluj-Napoca, Suceava, Oradea, Piteşti sau Braşov. De asemenea, KFC România operează şi un restaurant la Chişinău, în Republica Moldova.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO