KiK România va deschide, în colaborare cu Nhood, patru noi magazine în rețeaua Centrelor comerciale Auchan până la sfârșitul lui 2021

Compania KiK România a anunțat miercuri că va deschide patru magazine noi în cadrul rețelei de Centre comerciale Auchan, administrate de Nhood România, cu suprafața totală însumând 2.300 de metri pătrați. Parteneriatul dintre cele două firme ajunge astfel la un total de șase magazine, cu o suprafață de 3.500 de metri pătrați.
Ion Dobreanu - mie, 13 oct. 2021, 19:07
KiK România va deschide, în colaborare cu Nhood, patru noi magazine în rețeaua Centrelor comerciale Auchan până la sfârșitul lui 2021

Planurile dintre cele două firme vizează extinderea parteneriatului la încă trei magazine din București, Oradea și Brașov.

Primul magazin KiK din rețeaua centrelor comerciale Auchan a fost deschis în octombrie 2020, în Timișoara Șagului, pe o suprafață de 636 de metri pătrați, urmat de magazinul de la Satu Mare (foto), deschis în iulie anul acesta, pe o suprafață de 550 de metri pătrați.

După succesul acestor două magazine, colaborarea dintre Nhood și KiK se extinde la patru noi centre comerciale: în Craiova, de 550 de metri pătrați, în Cluj-Napoca, de 605 metri pătrați, în Constanța, de 567 de metri pătrați și în Pitești Găvana, tot de 605 metri pătrați.

Unitățile se vor deschide până la finalul acestui an. În perspectivă, planul de expansiune vizează încă trei locații din București, Oradea și Brașov, pentru care negocierile sunt avansate.

„Acest parteneriat ne bucură mai ales prin prisma faptului că vine să consolideze calitatea ofertei și a experienței pe care Centrele comerciale Auchan le oferă clienților săi. Alături de spații pline de viață, gândite special pentru socializare – spații de relaxare și sport, food-court sau locuri de joacă, toate acestea au scopul de a deservi nevoile și așteptările comunităților pe care centrele noastre comerciale le animă’’, a declarat Raluca Crișan, Operations Leader al Nhood România.

„În contextul provocator în care ne aflăm, este foarte important pentru noi să găsim parteneri strategici, orientați către nevoile clienților și către îndeplinirea obiectivelor, așa cum este Nhood. Suntem convinși că acesta este doar începutul unei frumoase colaborări, cu ajutorul căreia vom ajunge tot mai aproape de clienții KIK din toată țara. Avem planuri ambițioase”, a spus Raluca Hartmann, director general KIK România.

Retailerul german de tip discount KiK are o rețea de 64 de magazine deschise deja în toată țara. în care sunt incluse numeroase categorii de produse: îmbrăcăminte pentru adulți și copii, încălțăminte, accesorii și produse suplimentare, cosmetice, jucării, decorațiuni pentru petreceri și diverse produse din categoria home & deco.

Despre Nhood

Nhood este o companie de servicii de consultanță imobiliară cu o experiență ce acoperă domenii precum: animarea comunităților, operarea și comercializarea proiectelor de tipul mixed-use, gestionarea activelor și dezvoltarea de proiecte durabile, cu o gamă largă de funcțiuni și servicii (magazine, locuințe, birouri, hoteluri, community hub-uri). Nhood vizează proiecte de regenerare urbană care au un triplu impact pozitiv: social, de mediu și economic – Oameni, Planetă, Profit.

În România, Nhood este mandatată de Ceetrus să administreze portofoliul de 23 de centre comerciale Auchan la nivel național, precum și să continue dezvoltarea celui mai amplu proiect de regenerare urbană din România – Cartier Coresi, în beneficiul comunităților și tuturor partenerilor.

Numele noului brand reprezintă o prescurtare a cuvântului „neighbourhood” (cartier) și este susținut de motto-ul său „spații pline de viață”. Această identitate își afirmă angajamentul de a crea spații animate și exprimă dorința de a crea o valoare adăugată durabilă pentru cetățeni și orașele lor.

 

Despre KiK

KiK este unul dintre cei mai mari discounteri de modă din Germania, ce deține o rețea vastă de magazine la nivel european. Oferta de produse a brandului este reprezentată în proporție de 70% de segmentul de textile, fiind completată de alte articole pentru casă precum cadouri, accesorii, decorațiuni, jucării și articole de papetărie.

În prezent, KiK operează peste 4000 de magazine în Europa, dintre care 2.600 în Germania. Brandul este prezent și în Austria, Cehia, Polonia, Ungaria, Croația, Olanda, Slovenia, Slovacia, Italia și, din 2018, și în România. Peste 25.000 de angajați contribuie la succesul și dezvoltarea KiK, care țintește extinderea rețelei la 5.000 de magazine în Europa. KiK se numără, cu o creștere anuală de peste 200 de magazine, printre companiile cu cea mai mare expansiune din Europa.

Te-ar mai putea interesa și
Modelul electric Dacia Spring, deja disponibil pentru revânzare pe site-urile de profil
Modelul electric Dacia Spring, deja disponibil pentru revânzare pe site-urile de profil
Pe site-urile de comerț online au apărut deja, la doar câteva zile după debutul livrărilor, primele anunțuri cu modele Dacia Spring de vânzare....
Moody’s a îmbunătățit ratingul Transelectrica la „Baa3”, cu perspectivă stabilă
Moody’s a îmbunătățit ratingul Transelectrica la „Baa3”, cu perspectivă stabilă
Moody's a îmbunătăţit luni la "Baa3" ratingul pe termen lung atribuit companiei naţionale de transport a energiei electrice ...
Intesa Sanpaolo ar putea finanța compania rusă Novatek pentru producția de gaze naturale în zona arctică
Intesa Sanpaolo ar putea finanța compania rusă Novatek pentru producția de gaze naturale în zona arctică
Cel mai mare grup bancar italian, Intesa Sanpaolo SpA, ar putea ajuta la finanţarea proiectului Arctic LNG 2 al firmei ruse ...
Cehia înăsprește restricțiile în contextul extinderii pandemiei de coronavirus
Cehia înăsprește restricțiile în contextul extinderii pandemiei de coronavirus
Guvernul ceh a anunţat miercuri o înăsprire a controalelor şi restricţiilor sanitare, ca răspuns la o recrudescenţă ...