1EUR = 4.8744 RON | Bucureşti 3 º

Imobiliare

Kromberg & Schubert și-a mutat sediul central în clădirea de birouri în Vox Technology Park din Timișoara

Producătorul german de cablaje și sisteme electrice pentru industria auto Kromberg & Schubert, care are 3.500 de angajați în mai multe fabrici din România, și-a relocat sediul central în clădirea de birouri Vox Technology Park din Timișoara. 

11 ian, 2021 | | ECONOMICA.net

Kromberg & Schubert este unul dintre cei mai mari producători de componente auto prezenți în România, cu trei fabrici în Arad, Sibiu și Timiș, și un centru de proiectare și dezvoltare în Sibiu. Cu peste 3.500 de angajați în România, compania și-a reocat sediul în clădirea de birouri Vox Technology Park din Timișoara, unde a închiriat o suprafață de 2.000 de mp. 

"Am semnat anul trecut un contract pe o durată de șapte ani, deci vom continua să ne dezvoltăm în România. În Vox Technology Park echipa noastră va beneficia de cele mai bune condiții pentru a crește și a se dezvolta", a declarat Marius Petrică, Director Comercial în cadrul Kromberg & Schubert România. 

Chiar dacă 2020 e un an sub semnul pandemiei, proprietarul Vox Technology Park a semnat contracte de închiriere pentru o suprafață totală de peste 6.300 de mp de birouri. Vox Technology Park are o suprafață închiriabilă de 26.600 de mp și a fost finalizat în Timișoara în urma unei investiții de 30 de milioane de euro. Clădirea a ajuns la un grad de închiriere de 67%. 

"Am lucrat foarte intens pe tot parcursul anului trecut iar contractele semnate ne dau încredere că facem bine ceea ce facem. Am crescut nivelul de siguranță sanitară în clădire, tot mai mulți angajați fiind dornici să vină mai des la birou și am fost alături de toți chiriașii și partenerii noștri. Deși a fost dificil, 2020 a fost un an cu rezultate excepționale pentru Vox Technology Park și avem obiective importante și pentru 2021", spune Mark Oancea, director de dezvoltare în cadrul Vox Property Group, dezvoltatorul și proprietarul proiectului. 

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO