1EUR = 4.8314 RON | Bucureşti 21 º

News

Kulturhaus: Clubul rămâne deschis, decizia Gărzii Financiare a fost contestată

Reprezentanţii clubului bucureştean Kulturhaus au declarat, vineri, pentru MEDIAFAX că localul va rămâne deschis, întrucât măsura suspendării activităţii pentru trei luni, dispusă de Garda Financiară în urma unui control, a fost contestată în instanţă.

07 dec, 2012 | Mediafax

Măsura suspendării activităţii pentru trei luni a clubului bucureştean de pe strada Sfânta Vineri a fost dispusă de Garda Financiară, în urma unui control de joi noapte, pentru încălcarea obligativităţii legale de utilizare a caselor de marcat electronice fiscale, precum şi comercializarea de băuturi alcoolice fără banderole fiscale, se arată într-un comunicat de presă al instituţiei remis vineri agenţiei MEDIAFAX.

Reprezentanţii Kulturahus au confirmat pentru MEDIAFAX că această măsură a fost dispusă în cazul acestui local, însă au negat existenţa neregulilor comunicate de Garda Financiară. Potrivit reprezentanţilor clubului, neregulile constatate de comisari în controlul de joi noapte se reduc la faptul că la două case de marcat din local au fost găsite în plus sumele de 8 şi, respectiv, 22 de lei.

Proprietarii clubului au contestat în instanţă sancţiunea dispusă de Garda Financiară, astfel că efectele acesteia sunt suspendate până la soluţionare şi localul rămâne deschis.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO