1EUR = 4.8738 RON | Bucureşti 19 º

Companii

La Craiova se deschide Hotelul Ramada Plaza, construit pe structura fostului Hotel Jiul

La Craiova se deschide, miercuri, Hotelul Ramada Plaza, construit pe structura fostului Hotel Jiul din centrul oraşului, care aparţine SC Jiul SA.

25 noi, 2015 | ECONOMICA.net

Valoarea investiţiei la Ramada Plaza se ridică la 14 milioane de euro şi, potrivit managerul general al hotelului, Marcello Pauw, hotelul va fi dedicat în proporţie de 90% pentru business - turismului de afaceri.

Ramada Plaza Craiova Hotel are 162 de camere - standard (single şi duble), apartamente (simple sau executive), un restaurant principal pentru 150 de persoane, restaurant gourmet 80 locuri, lobby şi lounge bar şi o terasa spaţioasă pentru 100 de clienţi.

'Ramada Plaza Craiova Hotel are o amplasare extraordinară şi este un reper pe piaţa ospitalităţii din Craiova şi din regiune. Construcţia a început în 2013 şi s-a ridicat pe locul fostului Hotel Jiul. Doar structura de bază a Hotelului Jiul a rămas, care a fost consolidată şi s-a realizat şi o modificare prin porţionare pentru a obţine camere cu suprafeţe mai mari. Din două camere s-a făcut una singură şi din două băi s-a făcut una singură', a spus Marcello Pauw, într-o întâlnire cu presa.

Managerul general a mai afirmat că în 2016 preconizează o cifră de afaceri de circa 2,5 milioane de euro şi un grad de ocupare de 50%.

SC Jiul SA are ca acţionar majoritar familia fostului ministru şi parlamentar de Dolj Radu Berceanu.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

Daniel Oanţă

Vrem iar?

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO