1EUR = 4.8359 RON

Companii

Lafarge România va avea din septembrie un nou director general

Grupul francez Lafarge va numi un nou director general pentru România, actualul manager, Sonia Artinian, fiind promovat în funcţia de director general adjunct Organizare şi Resurse Umane la nivel de grup, a anunţat miercuri producătorul de materiale de construcţii.

03 iul, 2013 | Mediafax

"Promovarea Soniei Artinian în primul eşalon al managementului Grupului Lafarge survine rezultatelor foarte bune obţinute de organizaţia din România în procesul amplu de transformare structurală ONE Lafarge. Sonia Artinian îşi continuă mandatul la conducerea organizaţiei din România până la data de 1 septembrie, succesorul său urmând să fie anunţat în scurt timp", se arată într-un comunicat al companiei.

Artinian, de naţionalitate franceză, lucrează pentru grupul Lafarge din 2008, când a preluat funcţia de director Organizare, Dezvoltare şi Formare, devenind în 2012 director general pentru România.

Vânzările de ciment ale Lafarge în România au crescut cu 7,9% anul trecut, susţinute de avansul volumelor livrate, atât pe ansamblul anului cât şi în trimestrul al patrulea, potrivit datelor publicate de grup în februarie.

Lafarge este prezent în România pe segmentul cimentului, cu ponderea cea mai mare în vânzări, dar şi al betoanelor şi agregatelor. Pe piaţa locală, principalii concurenţi ai Lafarge sunt HeidelbergCement (Germania) şi Holcim (Elveţia).

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO