1EUR = 4.8341 RON | Bucureşti 33 º

Companii

LafargeHolcim schimbă conducerea

Producătorul de ciment LafargeHolcim a anunţat vineri reducerea numărului de membri ai comitetului său executiv, precum şi modificarea structurii manageriale pentru a face diviziile din fiecare ţară mai responsabile pentru rezultatele lor, informează Reuters.

15 dec, 2017 | Agerpres

'Principalele 30 de organizaţii de ţară vor raporta direct comitetului executiv, iar funcţiile de global business vor fi regrupate sub o conducere unică. Ca urmare a acestor modificări, comitetul executiv va fi redus la nouă membri', a informat grupul franco-elveţian, într-un comunicat de presă.

Aceste modificări vor deveni efective de la 1 ianuarie 2018. În plus, noul director financiar, Geraldine Picaud, se va alătura grupului în cursul lunii ianuarie 2018, mai devreme decât s-a anunţat anterior.

LafargeHolcim, companie creată în 2015 în urma fuziunii dintre grupul francez Lafarge şi cel elveţian Holcim, este prezentă şi pe piaţa din România. Holcim a intrat pe piaţa locală în anul 1997, iar în prezent deţine două fabrici de ciment în Câmpulung şi Aleşd, o staţie de măcinare la Turda, 19 staţii ecologice de betoane, cinci staţii de agregate şi un terminal de ciment în Bucureşti. Compania are aproximativ 1.100 de angajaţi.

Tot în România, Lafarge produce, de peste 15 ani, materiale de construcţii şi activează în sectorul de ciment, agregate şi betoane cu 40 de amplasamente industriale, unde operează peste 1.000 de angajaţi sau colaboratori.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO