Lanţul de cafenele 5 to go a primit argintul în competiţia European Coffee Awards 2019, din Dubai

Reţeaua de cafenele 5 to go, brand 100% românesc, a fost recompensată, marţi seară, în cadrul galei The European Coffee Awards organizată în Dubai, cu argint la categoria "Best Coffee Chain din Europa Centrală şi de Est", a anunţat compania, într-un comunicat de presă, scrie Agerpres.
Economica.net - mie, 13 nov. 2019, 09:06
Lanţul de cafenele 5 to go a primit argintul în competiţia European Coffee Awards 2019, din Dubai

În competiţie directă cu lanţul autohton de cafenele s-au aflat branduri internaţionale cu tradiţie în domeniu, precum Starbucks Coffee Company şi Costa Coffee.

Potrivit sursei citate, printre criteriile luate în calcul la jurizare s-au aflat: puterea mărcii, performanţa de business, inovaţia, calitatea produselor şi serviciilor, designul şi atmosfera sau dedicarea în dezvoltarea industriei cafelei.

„Suntem copleşiţi de acest premiu şi onoraţi că am primit votul de încredere a peste 1.700 de experţi şi oameni din industrie. Această recunoaştere e o mare satisfacţie pentru 5 to go, dar şi o imensă provocare, care vine la pachet cu promisiunea de a menţine standardele, de a rămâne activi şi de a inova în permanenţă. Le mulţumim tuturor celor care ne-au votat, comunităţii 5 to go, francizaţilor, partenerilor şi clienţilor deopotrivă, şi un mare mulţumesc întregii echipe 5 to go, pentru că împreună am reuşit astăzi să câştigăm acest premiu onorant”, a declarat Radu Savopol, co-fondator 5 to go.

Nominalizarea, în premieră, a 5 to go la categoria „Best Coffee Chain din Europa Centrală şi de Est”, împreună cu alte 18 lanţuri de cafenele, a fost făcută în luna august 2019.

Evenimentul din Dubai, dedicat industriei cafelei, s-a aflat la cea de-a 12-a ediţie, organizator fiind Allegra Insights, una dintre cele mai mari agenţii de cercetare din Marea Britanie.

5 to go a luat naştere în anul 2015, iar în prezent este aproape de pragul de 150 de spaţii şi este cel mai mare lanţ de cafenele din Europa de Est, dar şi cea mai accesată franciză din România.

Radu Savopol şi Lucian Bădilă sunt fondatorii companiei, cei care au adus pe piaţa HoReCa din România conceptul inovator de preţ unic pentru toate produsele comercializate.

Cafeaua folosită în preparatele 5 to go este una cu o aromă intensă, corpolentă, cremoasă, ce se constituie într-un amestec unic, creat special pentru acest lanţ de cafenele.

Te-ar mai putea interesa și
Modelul electric Dacia Spring, deja disponibil pentru revânzare pe site-urile de profil
Modelul electric Dacia Spring, deja disponibil pentru revânzare pe site-urile de profil
Pe site-urile de comerț online au apărut deja, la doar câteva zile după debutul livrărilor, primele anunțuri cu modele Dacia Spring de vânzare....
Misavan va inaugura în februarie depozitul logistic din Parcul Industrial Miroslav din județul Iași
Misavan va inaugura în februarie depozitul logistic din Parcul Industrial Miroslav din județul Iași
Producătorul și distribuitorul ieșean de produse profesionale de curățenie și dezinfecție Misavan a anunțat miercuri ...
Sindicaliștii de la “Cartel Alfa” au făcut plângere penală la DNA împotriva Guvernului în chestiunea ordonanței de plafonare și compensare a facturilor la gaze și energie electrică. Vorbesc despre “grup infracțional organizat”
Sindicaliștii de la “Cartel Alfa” au făcut plângere penală la DNA împotriva Guvernului în chestiunea ordonanței ...
Confederația sindicală “Cartel Alfa” a sesizat DNA În legătură cu adoptarea, de către Guvern, a ordonanței de ...
Statul și-a asumat să vândă cel puțin 20% din CE Oltenia până în 2026
Statul și-a asumat să vândă cel puțin 20% din CE Oltenia până în 2026
Guvernul și-a asumat, în fața Comisiei Europene, să vândă cel puțin 20% din acțiunile deținute de statul român ...