Laptop cu o autonomie de 20 de ore – Top notebook-uri cu cele mai performante baterii

Problema duratei mici de viata a bateriei laptopului a devenit de-a lungul timpului o chestiune pe care tot mai multe persoane incearca s-o remedieze achizitionandu-si computere portabile tot mai performante din acest punct de vedere.
Economica.net - Dum, 26 aug. 2012, 03:46
Laptop cu o autonomie de 20 de ore - Top notebook-uri cu cele mai performante baterii

Daca va numarati printre cei care doresc sa evite aceasta problema, iata in randurile de mai jos o lista a laptopurilor cu cea mai mare autonomie a bateriei.

1. Lenovo ThinkPad X230

Din magazin, modelul Lenovo ThinkPad X230 vine echipat cu o baterie cu 6 celule care rezistă 7 ore, însă cea de 9 celule, ce poate fi comandată separat, oferă o atonomie de peste 12 ore. Dacă aveţi nevoie de şi mai mult de atât, modelul X230 poate funcţiona şi cu o baterie externă plată care atunci când este cuplată cu cele 9 celule oferă sistemului o independentă incredibilă de 20 de ore.

2. Lenovo ThinkPad T430

Deşi veţi plăti ceva mai mult pentru un astfel de laptop echipat cu o baterie de 9 celule, este necesar să luaţi în calcul faptul că acest PC portabil beneficiază şi de cea mai performantă tastatură disponibilă pe piaţă. Bateria extinsă de 9 celule oferă o durată de viaţă de 13 ore şi 25 de minute.

3. Dell Latitude E6430

Dell Latitude E6430 este un laptop care oferă o independenţă de 10 ore şi 37 de minute, dacă este echipat cu o baterie de 9 celule. La fel ca şi în cazurile anterioare, pentru această opţiune veţi plăti în plus, însă merită investiţia dacă într-adevăr aveţi nevoie de o durabilitate crescută.

4. Sony VAIO SE

Bateria externă plată pentru Sony VAIO SE vă va costa destul de mult însă vă va oferi o autonomie 10 ore si 35 de minute. Un alt dezavantaj este si jumătatea de kilogram care se adugă la greutatea notebook-ului, scrie Laptopmag.com. 

5. Dell Latitude E6430

Desi este un produs subtire, avand în jur de 2 kg, acest laptop poate furniza o autonomie de 8 ore şi 14 minute dacă are ataşată o baterie de 64 watt.

6. Apple MacBook Air

Cel mai recent model al Apple ofera o autonomie de 8 ore si 10 minute cu setările – iluminare ecran 40%, iluminare taste 50%, web browsing Safari (fără plug-in Flash) si lucru bazat pe scriere.

Te-ar mai putea interesa și
Lummus și MOL au început proiectarea tehnică a unei instalații pentru managementul deșeurilor din plastic la fabrica din localitatea Tiszaújváro, Ungaria
Lummus și MOL au început proiectarea tehnică a unei instalații pentru managementul deșeurilor din plastic la fabrica ...
Lummus Technology, un furnizor global de tehnologii de proces și soluții care oferă valoare adăugată în energie, și Grupul MOL, principala corporație integrată de petrol și gaze din Europa......
Ciolacu: O să cer demisia conducerii AMEPIP, în cazul în care Comisia Europeană va solicita acest lucru
Ciolacu: O să cer demisia conducerii AMEPIP, în cazul în care Comisia Europeană va solicita acest lucru
Premierul Marcel Ciolacu a declarat vineri că va solicita demisia conducerii Agenţiei pentru Monitorizarea şi Evaluarea ...
Isărescu: Banca Națională continuă să fie unul dintre cei mai mari consumatori de informaţii statistice
Isărescu: Banca Națională continuă să fie unul dintre cei mai mari consumatori de informaţii statistice
Banca Națională continuă să fie unul dintre cei mai mari consumatori de informaţii statistice în perioada curentă, ...
Popeyes va deschide la sfârșitul acestei luni primul său restaurant din Buzău
Popeyes va deschide la sfârșitul acestei luni primul său restaurant din Buzău
Lanțul de restaurante Popeyes anunță că va deschide la Buzău un nou restaurant la sfârșitul lunii iulie, după cele ...