Laptopurile Dell Latitude – soluţia pentru mobilitate şi productivitate

Siguranță, inteligență, mobilitate, conectivitate și productivitate: sunt cele cinci caracteristici pe care un sistem IT trebuie să le ofere unui business pentru ca acesta să evolueze și să performeze. Pandemia a mutat și mai multe activități în spațiul virtual, astfel că o companie modernă nu-și poate concepe acțiunile fără dispozitive inovatoare, care înglobează inteligență artificială și vin cu soluții proactive și automatizate.
Ion Dobreanu - mar, 16 mart. 2021, 06:10
Laptopurile Dell Latitude – soluţia pentru mobilitate şi productivitate

Afacerile din această adevărată „eră a inteligenței” înseamnă posibilitatea de a lucra de oriunde – de acasă, de la birou ori dintr-o țară aflată la mii de kilometri depărtare. Este evident că în acest scop sunt necesare laptopuri și sisteme 2 în 1 care oferă posibilitatea conectării prin tehnologii wireless și LTE rapide, funcționalități inteligente de colaborare și confidențialitate și o gamă largă de porturi și accesorii. Siguranța operării este o altă caracteristică a dispozitivelor moderne care au intrat într-o nouă eră a inteligenței prin familia de laptopuri și sisteme 2 în 1 Dell Latitude.

Vorbim despre cele mai inteligente sisteme de acest fel din lume, cu procesoare performante până la Intel® Core™ i7 vPro® din a zecea generație și cu Dell Optimizer, un instrument unic de inteligență artificială, capabil să învețe rutina utilizatorului și să se adapteze modului în care acesta lucrează, indiferent de locul unde se află. Laptopurile și sistemele 2 în 1 din familia Dell Latitude vin și cu funcțiile Express și soluțiile de securitate Safe, prezentându-se astfel drept unele dintre cele mai sigure computere comerciale produse la nivel mondial.

 

Dell Optimizer, software-ul cu IA încorporat pentru cele mai inteligente dispozitive

Laptopurile și sistemele 2 în 1 Dell Latitude beneficiază de software-ul cu inteligență artificială Dell Optimizer, care permite dispozitivului să învețe în permanență și să se adapteze comportamentului utilizatorului. Softul îmbunătățește automat performanța aplicațiilor, gestionează aplicațiile care rulează pe laptop și permite creșterea duratei de utilizare a bateriei. Este creată astfel o experiență personalizată pentru fiecare utilizator.

Dell Optimizer vine cu ExpressConnect, care asigură o legătură Wi-Fi fără întreruperi prin faptul că se conectează automat la cel mai puternic punct de acces din cadrul unui birou și direcționează lățimea de bandă către aplicațiile de conferințe.

Prioritizarea aplicațiilor, realizată cu ajutorul tehnologiei Intel® Adaptix™, permite o mai rapidă și eficientă funcționare a dispozitivelor, în timp ce senzorul de proximitate detectează prezența sau plecarea utilizatorului și pornește, respectiv blochează automat sistemul de operare. Securitatea este sporită prin faptul că sistemul Windows Hello și camera IR asigură conectarea automată la dispozitiv, prin recunoaștere facială.

Și tot Dell Optimizer permite extinderea duratei de funcționare a bateriei și îmbunătățirea performanței bateriei. ExpressCharge Boost oferă o încărcare de până la 35% în aproximativ 20 de minute.

Pentru ca dispozitivele să le ofere angajaților reacții rapide și experiențe intuitive, departamentul IT al unei companii poate folosi Dell Technologies Unified Workspace care asigură soluții predictive și automatizate și simplifică în același timp capacitatea de implementare, de securizare, de gestionare și de asistență a mediului.

Design inovator și soluții tehnologice moderne

Încă de la prima întâlnire cu dispozitivele din familia Dell Latitude, utilizatorul remarcă dimensiunile și designul inovator. Laptopurile și sistemele 2 în 1 sunt mai mici și mai ușoare ca oricând, fapt care facilitează mobilitatea și lucrul de oriunde. Dispozitivele sunt realizate din aluminiu și fibră de carbon reciclată, materiale pe cât de ușoare, pe atât de rezistente.

Un alt aspect de remarcat sunt ecranele cu margine îngustă, cu SafeShutter și SafeScreen pentru confidențialitate. Tot la ecrane este folosită tehnologia ComfortView Plus, o soluție integrată care reduce lumina albastră, dăunătoare ochilor, și oferă în schimb culori intense, care impresionează.

Familia Dell Latitude vine cu o gama largă de porturi, în timp ce tastatura și touchpadul moderne oferă confort în utilizare. Laptopurile și sistemele 2 în 1 au aceeași imagine și același BIOS, cu scopul de a reduce complexitatea arhitecturii IT.

Dispozitivele Dell Latitude oferă calitatea FHD a unor camere web integrate, capabile să ofere imagini de o calitate superioară.

Conectivitate de top

Sunetul este ”curățat” de ecou și de zgomotul de fundal cu ajutorul setului microfon-difuzor încorporat, al microfoanelor puternice și al unui sistem inteligent care îmbunătățește calitatea audio.

Conexiunea wireless este mai rapidă și mai flexibilă grație sistemului Wi-Fi 6E care permite 7 canale suplimentare și o lățime de bandă mai mare. Utilizatorii mai pot alege conectivitatea 5G, 4G LTE și eSIM, dar și diferite sisteme de operare, inclusiv Chrome Entreprise. Experiența de utilizare este cu adevărat excepțională dacă adăugăm funcționalitățile sporite de securitate, stabilitatea și manevrabilitatea pe care o oferă noua clasă de produse Intel® Evo™ vPro® 9000 și 7000.

Pornirea instantanee, timpii buni de răspuns și bateria cu o autonomie ridicată sunt alte calități care recomandă familia Dell Latitude.

Servicii suport pentru Dell Latitude, implementate de Quartz Matrix

Inteligente și elegante, ușor de utilizat și transportat, laptopurile și sistemele 2 în 1 din familia Dell Latitude sunt soluțiile perfecte într-o perioadă în care mobilitatea și productivitatea redefinesc activitățile din cadrul companiilor. Aceste dispozitive sunt oferite în România de Quartz Matrix, care vine și cu soluții de garanție extinsă și servicii asociate Dell ProSupport & Dell ProSupport PLUS.

Suita ProSupport pentru PC-uri de la Dell EMC oferă servicii de alerte predictive care ajută la anticiparea unor probleme, asistență proactivă pentru repararea rapidă a părților hardware și software și accesul prioritar la inginerii ProSupport, cu back-up 24×7. În acest fel, experții Dell și Quartz Matrix au capacitatea de a lucra la soluții chiar înainte de apariția problemelor.

De peste 27 de ani, Quartz Matrix dezvoltă și consolidează parteneriate strategice și livrează clienților soluții integrate și personalizate, hardware și software. Compania oferă o suită completă de soluții și servicii IT, de la consultanță în proiectare și securitate cibernetică până la implementare, administrare și mentenanța sistemelor IT pentru ca tehnologia de ultimă generație să faciliteze atingerea obiectivele de business.

Business-urile clienților vin întotdeauna pe primul loc. Soluțiile și serviciile pe care le dezvoltă și în care este specializată au venit întotdeauna ca un răspuns la provocările IT lansate de clienți. Quartz Matrix construiește încredere și relații pe termen lung cu fiecare client pentru că are ca scop dezvoltarea afacerii lor.

Te-ar mai putea interesa și
Romgaz și-a crescut producția de gaze
Romgaz și-a crescut producția de gaze
Romgaz, cel mai mare producător de gaze naturale din România, controlat de stat, și-a majorat producția de gaze naturale în primul trimestru din acest an, potrivit datelor prezentate azi de......
În principalele zone turistice din Italia sunt luate măsuri împotriva supraaglomerării
În principalele zone turistice din Italia sunt luate măsuri împotriva supraaglomerării
Veneţia a devenit joi primul oraş din lume care a introdus un sistem de plată pentru vizitatori în cadrul unui experiment ...
Ajutorul SUA nu este suficient pentru o contraofensivă rapidă a Ucrainei – responsabil militar american
Ajutorul SUA nu este suficient pentru o contraofensivă rapidă a Ucrainei – responsabil militar american
Revenirea ajutorului militar american către Ucraina va permite armatei acestei ţări să reia iniţiativa împotriva Rusiei, ...
Statele Unite încurajează Germania să trimită Ucrainei rachete cu rază lungă de acţiune
Statele Unite încurajează Germania să trimită Ucrainei rachete cu rază lungă de acţiune
Statele Unite speră că recenta decizie a Washingtonului de a trimite rachete cu rază lungă de acţiune Ucrainei va încuraja ...