1EUR = 4.8396 RON | Bucureşti 20 º

Companii

Laufer: Am dat un ordin pentru ridicarea tuturor clauzelor suspensive din contractele Start Up Nation

Ministrul pentru Mediul de Afaceri, Comerţ şi Antreprenoriat, Ilan Laufer, a anunţat, luni, la Ploieşti, că a dat un ordin pentru ridicarea tuturor clauzelor suspensive din contractele Start Up Nation.

16 oct, 2017 | Agerpres

'Programul merge în conformitate cu procedura şi se implementează în conformitate cu procedura. Chiar astăzi am dat un ordin pentru ridicarea tuturor clauzelor suspensive din toate contractele, indiferent dacă sunt pe cerere de rambursare sau pe cerere de plată', a declarat ministrul.

Acesta a arătat că există o activitate 'masivă' în ceea ce priveşte programul Start Up Nation şi se doreşte ca în următoarele două săptămâni să se finalizeze semnarea tuturor acordurilor de finanţare.

'În acest moment, ceea ce este cel mai important cu Start Up Nation este să avem un grad de implementare cât mai ridicat până la finalul acestui an. (...) Deci, avem deja o activitate masivă în zona Start Up Nation şi ne dorim ca în următoarele două săptămâni să finalizăm semnarea tuturor acordurilor de finanţare, ridicarea clauzelor suspensive din contract şi toată lumea să poată să se apuce de implementare începând cu săptămâna aceasta, inclusiv cei care merg pe cerere de plată. Sunt două variante: cei care vor credit punte merg pe credit punte şi foarte mulţi dintre ei s-au apucat deja de implementare şi semnează contractele de credit punte, pe de altă parte îi avem pe cei care pot să meargă pe cerere de plată şi acestora urmează, din săptămâna aceasta, să le ridicăm clauza suspensivă. Deci, toată lumea are verde la implementarea programelor de Start Up Nation', a mai afirmat Laufer.

Ministrul pentru Mediul de Afaceri, Comerţ şi Antreprenoriat a participat, la Ploieşti, la evenimentul Start Up Nation Summit Autumn Edition 2017.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO