Leader Team Broker a început comercializarea fără costuri suplimentare a polițelor RCA pe aplicația 24pay

Asigurările de răspundere civilă auto (RCA) vândute de Leader Team Broker, jucător cheie pe piața asigurărilor de nișă din România și din Europa, sunt disponibile, începând din luna martie, și în aplicația 24pay, unde cei interesați pot cumpăra polița dorită printr-o simplă scanare a buletinului și a talonului mașinii, informează compania prin intermediul unui comunicat transmis cătrE Economica.net.
Ion Dobreanu - lun, 27 mart. 2023, 18:56
Leader Team Broker a început comercializarea fără costuri suplimentare a polițelor RCA pe aplicația 24pay

Astfel, utilizatorii aplicației 24pay pot obține, prin intermediul platformei, toate ofertele de polițe RCA pe care Leader Team Broker le distribuie împreună cu partenerii săi, iar în final o vor alege pe cea care li se potrivește cel mai bine.

Pașii pe care trebuie să-i urmeze pentru a putea cumpăra polița sunt simpli, procesul fiind foarte facil. Documentele necesare cumpărării poliței (talonul mașinii și cartea de identitate a proprietarului) se scanează prin aplicație, după care clienții selectează oferta de asigurare dorită, efectuează plata și primesc polița instant, pe mail.

Totodată, clienții vor fi informați prin email și prin aplicația 24pay cu privire la expirarea poliței de asigurare cu 30, respectiv, șapte zile înainte, pentru a-și putea prelungi asigurarea.

”Ne bucurăm că am lansat parteneriatul cu PayPoint România, respectiv, ne-am înrolat în aplicația 24pay, acest lucru reprezentând pentru Leader Team Broker o oportunitate de a veni și mai aproape de clienți și de a le pune acestora la dispoziție posibilitatea de a accesa oricând oferta noastră de polițe RCA. Este un proces foarte simplu, intuitiv, care oferă opțiunea ca, doar din câțiva pași, orice proprietar de autoturism, persoană fizică, să își poată asigura rapid mașina. Avantajul de a achiziționa o poliță de răspundere civilă auto de la Leader Team Broker prin aplicația 24pay este acela că, la noi, clienții găsesc oferte de la 7 dintre cei mai importanți asigurători RCA de pe piața locală, la prețuri accesibile”, a declarat Alexandra Elena Durbacă (foto), CEO Leader Team Broker de Asigurare.

”Parteneriatul dintre PayPoint și Leader Team Broker a venit natural, pentru că scopul nostru comun este să oferim servicii sigure și cât mai diverse clienților noștri. Posibilitatea achiziției poliței RCA prin intermediul aplicației 24pay, în doar câțiva pași simpli, ne aduce și mai aproape de cei care aleg să folosească soluția noastră de plată instant și să salveze timp prețios. Suntem încântați de înrolarea în aplicația noastră a companiei Leader Team Broker, împreună cu care dorim să dezvoltăm un parteneriat durabil pe mai multe segmente de asigurări, pe măsură ce ne extindem serviciile”, a declarat Utku Ogrendil, CEO PayPoint Services România.

Polițele RCA achiziționate de la Leader Team Broker acoperă avariile cauzate altor vehicule participante la trafic, cazurile de deces sau de vătămări corporale care necesită sau nu spitalizare, eventualele distrugeri de bunuri. Totodată, ofertele includ și clauza de decontare directă, un serviciu care poate fi achiziționat împreună cu polița RCA şi care permite repararea mașinii la asigurătorul clientului, dacă acesta este implicat într-un accident rutier și vina nu a fost a lui şi doar dacă sunt întrunite cumulativ câteva condiții. Leader Team Broker de Asigurare oferă, totodată, consultanță gratuită în caz de daună și asistență la deschiderea dosarului de daună.

Leader Team Broker și-a consolidat, anul trecut, poziția de jucător cheie pe piața asigurărilor de nișă din România și din Europa, după o creștere cu 25% a valorii totale a primelor intermediate, până la 9,5 milioane de euro, o nouă cifră record în istoria companiei. În prezent, un sfert din totalul asigurărilor vândute de Leader Team Broker de asigurare îl reprezintă polițele RCA, pe locul al doilea după asigurările facultative CASCO.

Leader Team Broker este o companie de brokeraj în asigurări cu prezență la nivel european și cu peste 17 ani de experiență în asigurări și managementul riscului.

 

Te-ar mai putea interesa și
Bulgaria va folosi avioanele de vânătoare MiG-29, de producție sovietică, până în 2028
Bulgaria va folosi avioanele de vânătoare MiG-29, de producție sovietică, până în 2028
Bulgaria nu va opri de la zbor avioanele MiG-29 până în 2028, a afirmat vineri ministrul interimar al Apărării, Atanas Zaprianov, relatează agenția bulgară de presă BTA, citată de Agerpres....
Statele NATO au ajuns la un acord pentru trimiterea de sisteme de apărare aeriană suplimentare în Ucraina, inclusiv de rachete Patriot
Statele NATO au ajuns la un acord pentru trimiterea de sisteme de apărare aeriană suplimentare în Ucraina, inclusiv de ...
Statele membre NATO au ajuns la un acord cu privire la trimiterea de sisteme de apărare antiaeriană suplimentare în Ucraina, ...
Lavrov: Rusia nu va accepta un armistițiu cu Ucraina în timpul unor posibile negocieri de pace
Lavrov: Rusia nu va accepta un armistițiu cu Ucraina în timpul unor posibile negocieri de pace
Ministrul rus de Externe Serghei Lavrov a declarat vineri că Moscova nu va accepta un armistiţiu cu Ucraina nici măcar ...
Nissan își înrăutățește prognoza privind profitul în urma scăderii vânzărilor
Nissan își înrăutățește prognoza privind profitul în urma scăderii vânzărilor
Nissan Motor, al treilea mare producător auto nipon, a redus cu 14,5% estimarea privind profitul anual, citând vânzările ...