1EUR = 4.8074 RON | Bucureşti 12 º

Companii

Legea redevenţelor: conducerea comisiei interministeriale a fost preluată de Ministerul Economiei - secretar de stat MFP

Conducerea comisiei interministeriale care lucrează la elaborarea legislaţiei în domeniul redevenţelor a fost preluată de Ministerul Economiei de la Ministerul Finanţelor Publice, a declarat miercuri secretarul de stat în MFP, Ionuţ Mişa.

15 feb, 2017 | Agerpres

'Pentru legislaţia în domeniul redevenţelor există o comisie interministerială. Conducerea comisiei a fost preluată de Ministerul Economiei, dar sunt la masă toţi jucătorii. Nu pot să vă dau o dată certă (cu privire la finalizarea legii n.r). Ştim cu toţii că aceasta s-a amânat de la un an la altul, de 7 - 8 ani. Noi ne-am aşezat la masă cu ideea că anul acesta, dacă nu chiar în primul trimestru, vom reuşi să finalizăm actul normativ', a explicat Mişa.

Până în urmă cu o lună, conducerea comisiei a fost la Ministerul Finanţelor Publice, iar fostul ministru de resort declara, la finalul mandatului, că a predat proiectul privind legea redevenţelor noului ministru.

'Este o bază de discuţii preluată, dar colegii de la Ministerul Economiei vor decide dacă menţin parte din ceea ce s-a discutat sau vor să găsească altă formulă de impozitare', a mai spus reprezentantul MFP.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

Daniel Oanţă

Instanţa supremă

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO