LEMS îşi extinde reţeaua cu 2 noi magazine şi crește cu 3 procente la 10 luni

LEMET, unul dintre cei mai mari producători de mobilă la nivel național, a deschis de curând două noi magazine la Bistrița și Iași, cu o investiție cumulată de aproximativ 3,7 milioane lei. Noul showroom de mobilă deschis la Bistrița Retail Park (lângă Selgros) se întinde pe o suprafață de 900 mp și a necesitat o investiție de circa 1,9 milioane lei. Pentru showroom-ul de mobilă din Iași (în apropiere de Moldoplast) cu suprafața de 1800 mp s-au investit 1,8 milioane lei.
Economica.net - joi, 15 nov. 2018, 13:58
LEMS îşi extinde reţeaua cu 2 noi magazine şi crește cu 3 procente la 10 luni

Extinderea rețelei de magazine LEMS anul acesta s-a produs în principal, în zona Moldovei, unde LEMS a deschis 3 magazine, respectiv Piatra Neamț și Galați iar de curând și la Iași. Alte orașe din țară unde au mai fost deschise magazine tot în 2018 sunt Bistrița și București- zona Militari.

„În zona Moldovei am înregistrat un interes din ce în ce mai crescut pentru produsele noastre. Am ajuns, astfel, să avem 14 magazine în Moldova și planurile de extindere continuă. Geografia extinderii rețelei noastre de magazine LEMS este una complexă, întotdeauna gândită și plănuită cu mult timp înainte. Când deschidem un nou magazin ținem cont de cererea de pe piața zonală, de magazinele LEMS pe care le avem deja în zonă și de o serie de alți factori calculați cu rigoare. Este o ecuație complexă, pe care o conturăm de fiecare dată foarte aprofundat și cu mare responsabilitate”, a declarat Adrian Rizea, director comercial LEMS.

Toate magazinele sunt amenajate la aceleași standarde vizuale și de calitate ușor identificabile ca făcând parte din brandul LEMS. “Showroomurile noastre sunt proiectate pe ideea de “acasă”, gândite pentru a crea o atmosferă plăcută și reconfortantă, pentru oricine ne calcă pragul”, a adăugat Adrian Rizea.

LEMS a crescut cu 3 procente la 10 luni

La 10 luni, LEMS a înregistrat o cifră de afaceri de 212 milioane lei, cu 3 procente mai mult decât aceeași perioadă a anului trecut. Investițiile continue și susținute din ultimii ani în extinderea rețelei de magazine, soluțiile de finanțare în rate fără dobândă oferite clienților, au stimulat vânzările în această perioadă a anului.

În showroom-urile rețelei de magazine de mobilă LEMS există o gamă diversificată de produse de creditare. Partenerii LEMS în ceea ce privește instituțiile de finanțare de pe piață sunt următorii: Raiffeisen Bank, BancaTransilvania, ING, BCR, BRD, Alpha Bank, Unicredit, Garanti, Bancpost, dar și Card Avantaj și Optimo de la Credit Europe Bank. “Oferim clienților noștrii cele mai bune posibilități de achiziție pentru a-și cumpăra configurațiile de mobilier dorite. În același timp ținem seama și de procesul de achiziție, nu numai de mobila pe care o cumpără clientul nostru.”, a mai spus directorul comercial LEMS.

Fabrica LEMET din comuna Brebu, Prahova, a fost înfiinţată în 1991, în prezent halele de producţie şi depozitare acoperă o suprafaţă de peste 40.000 mp. Capacitatea actuală anuală de prelucrare a fabricilor de mobilă LEMET este de aproximativ 3.500.000 de panouri tip PAL. Liniile de producţie sunt complet automatizate, bazându-se pe cele mai noi tehnologii existente la nivel mondial.
Compania LEMET a dezvoltat brandul de magazine LEMS pentru desfacerea produselor sale. În prezent reţeaua LEMS are cea mai mare acoperire la nivel naţional, aproximativ 70.000 mp de retail amenajați în aproape toate judeţele ţării. Pe platforma LEMET de la Brebu şi în reţeaua naţională de magazine LEMS activează peste 1.350 de angajaţi.

 

Te-ar mai putea interesa și
Piața piticilor de grădină din Marea Britanie este în criză din cauza pandemiei și a blocării Canalului de Suez
Piața piticilor de grădină din Marea Britanie este în criză din cauza pandemiei și a blocării Canalului de Suez
Magazinele cu articole pentru grădinărit din Marea Britanie se confruntă cu o penurie de pitici de grădină, ca urmare a cererii puternice generate de carantină dar şi a problemelor de......
Carantina zonală se încheie pentru localitățile Glina, Tunari şi 1 Decembrie și se prelungește pentru Popești-Leordeni
Carantina zonală se încheie pentru localitățile Glina, Tunari şi 1 Decembrie și se prelungește pentru Popești-Leordeni
Măsura de carantină zonală încetează de vineri, de la ora 22.00, pentru localităţile Glina, Tunari şi 1 Decembrie, ...
Un robot proiectat de o firmă din Israel ar putea să le ia în scurt timp locul degustătorilor de cafea
Un robot proiectat de o firmă din Israel ar putea să le ia în scurt timp locul degustătorilor de cafea
Zilele în care experţii se adunau într-o cameră ermetică pentru a degusta cafeaua şi a da note cu privire la culoare, ...
Guvernul de la Roma a decis relaxarea restricțiilor începând cu sfârșitul lunii aprilie
Guvernul de la Roma a decis relaxarea restricțiilor începând cu sfârșitul lunii aprilie
Italia ar urma să înceapă redeschiderea restaurantelor şi a şcolilor de luni, 26 aprilie, a anunţat vineri şeful guvernului ...