Lenovo transfera catre Ungaria o parte din productia de servere si de produse pentru centre de date

Lenovo a anunţat că va transfera din Asia, către Ungaria, o parte din producţia de severe x86 şi de produse de stocare pentru centre de date. Clienţii şi partenerii EMEA vor beneficia de un timp de livrare mai rapid, costuri de operare scăzute, şi de posibilitatea de configurare a comenzilor, susţine compania. Partenerul care produce de acum şase ani pentru chinezi se numeşte Flextronic, iar fabrica este la Sarvar, aproape de frontiera cu Austria. Unitatea, care produce PC-uri, telefoane şi alte electronice, recent sărbătorit livrarea PC-ului cu numărul cinci milioane, scrie hotnews.ro.
Economica.net - lun, 09 mai 2016, 14:43
Lenovo transfera catre Ungaria o parte din productia de servere si de produse pentru centre de date

Producţia va începe în vara anului 2016 şi va veni în completarea capabilităţilor existente de producţie ale Flex pe linia de produse ThinkServer, precum şi o serie de alte produse, potrivit hotnews.ro.

Una dintre unităţile de producţie Flex din Ungaria, dedicată Lenovo, va produce întreaga gamă de servere x86, inclusiv asamblarea sistemelor, gama completă de opţiuni de stocare şi reţelistică şi servere de tip rack complet integrate pentru configurarea sistemelor personalizate la comandă.

Flex este partener strategic al Lenovo de şase ani şi este deja implicat în producţia unei game de produse, inclusiv servicii de depanare pentru PC-uri, telefoane, servere ThinkServers şi tablete. De fapt, unitatea Sarvar din Ungaria a fabricat şi expediat recent PC-ul cu numărul 5 milioane pentru Lenovo în EMEA, se arată într-un comunicat al companiei.

Decizia de a muta operaţiunile de producţie în Europa s-a bazat pe beneficiile generate de stabilirea unui centru de producţie mai aproape de baza principală de clienţi şi parteneri a Lenovo.

Lenovo a devenit anul trecut cel mai mare producător mondial de PC-uri, iar vânzările companiei au fost de 48 miliarde dolari pe toate segmentele de business.
Te-ar mai putea interesa și
Situație foarte gravă în plin val patru. Mai sunt în România doar 12 paturi ATI libere pentru bolnavii COVID-19
Situație foarte gravă în plin val patru. Mai sunt în România doar 12 paturi ATI libere pentru bolnavii COVID-19
Grupul de Comunicare Strategică informează că, potrivit datelor existente în aplicaţia alerte.ms, la nivel naţional există sâmbătă 1.251 de paturi de ATI destinate pacienţilor COVID-19,......
Un număr record de cazuri confirmate de COVID-19 în ultimele 24 de ore. 121 de decese și 1.195 de pacienți la ATI
Un număr record de cazuri confirmate de COVID-19 în ultimele 24 de ore. 121 de decese și 1.195 de pacienți la ATI
Un număr de 7.676 de cazuri noi (cel mai de la debutul valului patru) de persoane infectate cu SARS-CoV-2 au fost înregistrate ...
Enel vrea să renunțe la cărbune până în 2027 și să-și tripleze până în 2030 capacitățile de producere a energiei regenerabile
Enel vrea să renunțe la cărbune până în 2027 și să-și tripleze până în 2030 capacitățile de producere a energiei ...
Compania italiană de utilităţi Enel şi-a propus triplarea capacităţilor de producere a energiei din surse regenerabile ...
Moody’s îi face un cadou frumos lui Viktor Orban în perspectiva alegerilor de la anul. A îmbunătățit ratingul Ungariei
Moody’s îi face un cadou frumos lui Viktor Orban în perspectiva alegerilor de la anul. A îmbunătățit ratingul ...
Agenţia de evaluare financiară Moody's a îmbunătăţit vineri ratingul de ţară al Ungariei, de la "Baa3" până la ...