1EUR = 4.8079 RON | Bucureşti 20 º

Companii

Leo Burnett îşi lansează divizie de marketing mobil

Leo Burnett, unul dintre cele mai mari grupuri de comunicare şi publicitate din România, își extinde serviciile în domeniul marketing-ului mobil și lansează o nouă companie, Breeze Mobile, condusă de Dan Vîrtopeanu.

30 oct, 2012 | ECONOMICA.net

“Telefonul mobil are capacitatea de a înlocui mare parte din mediile actuale și, din acest punct de vedere, are o miză viitoare foarte mare în mixul de comunicare. Situația este comparabilă ca impact și importanță cu momentul apariției internetului în viața utilizatorului. A nu face comunicare pe mobil în anii următori are același grad de probabilitate ca a renunța la internet” a declarat Ștefan Iordache, COO al grupului Leo Burnett.

Breeze Mobile își propune să comunice pe medii și instrumente mobile, având ca principal obiectiv să promoveze și să integreze posibilitățile acestor tehnologii emergente în inițiativele de comunicare ale companiilor.

“Filozofia care stă la baza acestei companii pune împreună expertiza tehnică, capacitățile existente și experiența excepțională în comunicarea și relația cu oamenii. Din această perspectivă, credem că avem o poziție privilegiată pe piață și ne dorim să stabilim noi standarde cu produsele pe care le vom realiza.” a declarat Mugur Pătrașcu, asociat Breeze Mobile.

Potrivit reprezentanţilor companiei, pentru piața de media și marketing din România, compania Breeze Mobile este pasul firesc venit în contextul evoluției în continuă creștere a pieței de telefoanie mobilă și utilizării intensive a internetului  pe mobil de către români.

“Este foarte posibil ca în 2013, penetrarea telefoanelor inteligente să ajungă la o cifră critică de peste 20%, iar utilizarea internetului mobil să depășească 50%, întrecând numărul utilizatorilor de internet desktop. Tehnologiile noi sunt adoptate de mase cu rapiditate, un amănunt extrem de relevant în domeniul comunicării, căci cei care au adoptat mai repede tehnologiile emergente au avut beneficii și randamente superioare celor care au urmat. Astfel, preconizăm că 2013 este anul în care piața locală de marketing mobil va depăși pragul de 10 milioane de Euro. Compania noastră își propune să ofere cât mai devreme acest suport și cunoștințe pentru toți cei interesați, cei mai aproape de fenomen sau brandurile cu un public foarte tânăr.”, a adăugat Dan Vîrtopeanu, Managing Partner al Breeze Mobile.

 

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

Daniel Oanţă

Instanţa supremă

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO