Leroy Merlin a lansat brandul de mobilier de bucătărie personalizat DELINIA iD

Compania Leroy Merlin, retailer specializat în construcții, decorațiuni și grădinărit, anunață lansarea DELINIA iD, o marcă proprie de mobilier de bucătărie care poate fi personalizat în funcție de preferințele clienților. În prezent, serviciul este disponibil în magazinele Leroy Merlin București Pallady și Brașov Astra, urmând ca până la finalul anului acesta să fie prezent în unitățile retailerului din țară.
Ion Dobreanu - lun, 01 aug. 2022, 17:08
Leroy Merlin a lansat brandul de mobilier de bucătărie personalizat DELINIA iD

Astfel, clienții care vor să achiziționeze bucătării marca DELINIA iD au la dispoziție nouă serii diferite de mobilier, cu 17 opțiuni de materiale și culori, alături de numeroase tipuri de accesorii menite să faciliteze activitățile din bucătărie. În ceea ce privește designul, clienții pot opta penru mai multe efecte și finisaje: multicolor sau uni, cu efect de lemn, mat sau lucios, cu frizare sau simplu.

De asemenea, sistemele modulare ale bucătăriilor DELINIA iD permit zeci de combinații diferite între corpurile de mobilier astfel încât să se obțină maximul de funcționalitate al întregului spațiu disponibil de la podea la tavan și de la un perete la celălalt, cu ajutorul ușilor glisante, corpurilor de colț, al celor destinate spațiilor înguste, dar și corpuri suspendate sau de bază.

Clienții Leroy Merlin care vor să comande un astfel de mobilier destinat bucătăriilor trebuie să măsoare cu atenție în prealabil spațiul pe care vor să îl mobilizeze, luând în calcul poziționarea pereților, a grinzilor dar și a surselor de apă, gaz și electricitate. Ulterior, aceștia pot beneficia de consultanță din partea specialiștilor Leroy Merlin pentru a face alegerea cea mai potrivită pentru ei.

„Prin soluțiile de mobilier DELINIA iD clienții noștri își pot crea o bucătărie personalizată așa cum își doresc, în funcție de nevoile și spațiul disponibil, până la cel mai mic detaliu, beneficiind în același timp de consultanță din partea echipei Leroy Merlin. Indiferent de spațiul pe care îl au la dispoziție, suntem convinși că vor găsi combinațiile de mobilier cele mai potrivite pentru ei, la o calitate superioară și realizate cu grijă pentru mediul înconjurător, din lemn certificat FSC. Pentru început, serviciul este disponibil în două dintre unitățile Leroy Merlin, București Pallady și Brașov Astra, urmând ca până la finalul anului să lansăm serviciul în magazinele din restul țării”, a declarat Frédéric Lamy, CEO Leroy Merlin România.

După procesul de comandă, clienții pot alege livrarea mobilierului de bucătărie DELINIA iD direct la domiciliu, în maximum cinci zile lucrătoare, la ora și în ziua stabilită de aceștia. Totodată, pot solicita serviciul de montaj al mobilierului acasă de către echipa Leroy Merlin.

Mobilerul modular DELINIA iD este gândit și proiectat având ca prioritate calitatea, asigurată de 25 de ani de garanție pentru corpurile de bază și fațade, dar și grija pentru mediul înconjurător. Astfel, produsele DELINIA iD au 100% lemn certificat FSC în compoziția lor, 0% polistiren și 50% materiale reciclabile în compoziția ambalajelor, iar 90% dintre produse sunt fabricate în Europa, pentru cât mai puține emisii în transportul lor de la fabrică la magazin.

Despre Leroy Merlin

Leroy Merlin este liderul european al pieței de bricolaj, cu o istorie de peste 90 de ani ca retailer specializat pe construcții, decorațiuni și grădinărit. Companie inovatoare din cadrul ADEO, LEROY MERLIN deține 800 de magazine în 15 țări din Europa, Asia, Africa și America de Sud. Peste 115.000 de colegi fac parte din familia LEROY MERLIN. Aflată într-un progres constant, compania ADEO a devenit cea mai mare companie franceză de pe piața internațională. În prezent, companiile grupului ADEO sunt recunoscute peste tot în lume prin numeroasele premii “Great Place to Work Institute”.

În România funcționează 20 magazine Leroy Merlin, cu peste 3000 de angajați în 14 orașe: București, Cluj-Napoca, Craiova, Ploiești, Brașov, Constanța, Sibiu, Suceava, Târgu Mureș, Bacău, Iași, Timișoara, Oradea și Târgoviște.

Te-ar mai putea interesa și
Anunț important pentru toți clienții ING Bank
Anunț important pentru toți clienții ING Bank
ING Bank și-a reînnoit certificatele de securitate ale Home’Bank și a transmis un mesaj clienților. ...
Compania aeriană a insulelor malteze își încetează operațiunile pe 30 martie. Locul ei e luat de KM Malta
Compania aeriană a insulelor malteze își încetează operațiunile pe 30 martie. Locul ei e luat de KM Malta
Air Malta, compania națională a insulelor malteze, va efectua ultimul zbor pe 30 martie. Guvernul maltez a decis în toamna ...
Alegeri Republica Moldova: Maia Sandu, favorită în cursa pentru un nou mandat prezidenţial – sondaj
Alegeri Republica Moldova: Maia Sandu, favorită în cursa pentru un nou mandat prezidenţial – sondaj
Preşedinta în exerciţiu a Republicii Moldova, Maia Sandu, este favorită în perspectiva viitoarelor alegeri prezidenţiale ...
Comandantul armatei estone cere dublarea bugetului apărării pentru ca ţara sa să poată respinge un atac rusesc
Comandantul armatei estone cere dublarea bugetului apărării pentru ca ţara sa să poată respinge un atac rusesc
Comandantul armatei estone, generalul Martin Herem, a susţinut joi că ţara sa, ce deja are un buget al apărării de circa ...