Liberty devine partener oficial al clubului de fotbal Oțelul Galați

Compania siderurgică Liberty și GFG Foundation au semnat un parteneriat cu Oțelul Galați, prin care devin sponsori oficiali ai celui mai titrat club de fotbal din regiunea Moldovei. Echipa va beneficia din nou de sprijinul uneia dintre cele mai mari companii siderurgice europene pentru a-și atinge obiectivul de revenire în elita fotbalului românesc.
Ion Dobreanu - mie, 03 aug. 2022, 16:28
Liberty devine partener oficial al clubului de fotbal Oțelul Galați

În cadrul parteneriatului, Liberty Steel Group și GFG Foundation vor oferi suport clubului și echipei de seniori conduse de antrenorul Dorinel Munteanu în vederea realizării obiectivelor de performanță propuse. Mai mult, partenerii vor contrbui la dezvoltarea Academiei de Copii și Juniori și a mișcării sportive din comunitate prin implementarea unor strategii inovatoare. Stadionul Oțelul va fi în continuare dedicat activității echipei pentru a fi repus pe harta arenelor importante din România.

„În numele lui Sanjeev Gupta și al colegilor din Galați, suntem mândri să susținem cea mai iubită echipă din regiunea Galați – LIBERTY este onorat sa facă parte din trecutul și viitorul echipei Otelul Galați. Clubul are o istorie de succes și este deținută de suportari înfocați, mulți dintre ei colegii noștri, de aceea suținem clubul și comunitatea. Din fericire, am fost prezent la finala victorioasă din sezonul trecut și am fost impresionat de atmosfera de pe stadion, de emoțiile comunității, de numărul familiilor cu copii prezenți la meci și de pasiunea fanilor conduși de The Steel Boys. Alături de Sanjeev, Liberty și GFG Foundation, îl felicităm pe antrenorul Dorinel Munteanu și echipa Oțelul pentru rezultatele remarcabile și le urăm mult succes în acest sezon important. Așteptăm cu nerăbdare să participăm sâmbătă la meciul de deschidere”, a declarat Ajay Aggarwal, președintele Liberty Steel Group Europe și Chairman of the Board Liberty Galați.

„În mod cert, asistăm la un moment prin care istoria fotbalului gălățean este rescrisă. Oțelul, prin sprijinul Liberty și GFG Foundation, reface echipa puternică care a reprezentat comunitatea la cel mai înalt nivel. Combinatul siderurgic, clubul și suporterii devin din nou coechipieri într-o echipă de succes ce va reda tuturor pasiunea pentru fotbal și mândria de a reprezenta orașul”, a declarat Marian Brăilescu, președinte la Oțelul Galați.

„Sunt bucuros că Liberty și GFG Foundation au venit în sprijinul proiectului nostru și vor susține obiectivele pe care ni le propunem. Aceste entități au dat dovadă întotdeauna de seriozitate și profesionalism, repere care m-au ghidat în toată activitatea competițională, atât ca jucător, cât și acum ca antrenor, valori pe care sperăm să le dezvoltăm împreună și în cadrul clubului. Am convingerea că vom reuși, alături de suporteri și comunitatea gălățeană, să transpunem toată pasiunea din spatele acestui parteneriat în performanțele sportive ale echipei”, a declarat Dorinel Munteanu, manager tehnic la Oțelul Galați.

Combinatul siderurgic din Galați s-a asociat cu clubul de fotbal Oțelul încă din 1964, de la înființarea acestuia, fiind implicat și în construcția terenului. Compania a rămas un sponsor al clubului timp de 48 de ani, susținându-l până la cele mai bune performanțe: de la campion al Cupei UEFA Intertototo și al Supercupei României.

Liberty Steel Group face parte din Alianța GFG, un grup global de companii și investiții deținut de Sanjeev Gupta și familia sa. Alianța este structurată pe trei piloni industriali – Liberty Steel Group, Alvance Aluminium Group și Simec Energy Group – care operează independent, însă uniți de valori comune și de viziunea de a crea un viitor sustenabil pentru industrie și societate. GFG Alliance are 35.000 de angajați în 30 de țări și venituri de peste 20 miliarde de dolari.

Liberty Galați este cel mai mare producător integrat din România, cu o forță de muncă de circa 7.000 de oameni și o capacitate de producție de aproximativ 3 milioane de tone de oțel pe an, pentru clienți din domeniul construcțiilor, naval, petrolier și gaze, precum și cel al producției de energie regenerabilă.

GFG Foundation – Viziunea Fundației GFG este de a identifica și dezvolta potențialul din oameni pentru a le permite să reușească în viață. Fundația se concentrează pe programe de educație la nivel individual, în special a tinerilor, pentru a-și atinge potențialul și a consolida industriile și comunitățile locale prin stimularea competențelor și perspectivelor de angajare. Pe parcurs, oamenii noștri sunt implicați prin programe de mentorat și își transferă abilitățile, cunoștințele și experiența către generația următoare.

 

Te-ar mai putea interesa și
Germania prelungeşte controalele temporare la frontierele cu Polonia, Cehia şi Elveţia
Germania prelungeşte controalele temporare la frontierele cu Polonia, Cehia şi Elveţia
 Germania prelungeşte până la 15 decembrie controalele temporare la frontierele cu Polonia, Cehia şi Elveţia, a anunţat luni Ministerul federal de Interne, transmite dpa....
Rezervele valutare ale BNR au crescut cu 1,2%, la 58,894 miliarde euro, în noiembrie 2023
Rezervele valutare ale BNR au crescut cu 1,2%, la 58,894 miliarde euro, în noiembrie 2023
Rezervele valutare la Banca Naţională a României totalizau 58,894 miliarde euro la finele lunii noiembrie 2023, în creştere ...
Record pentru aur – Tensiunile din Orientul Mijlociu şi aşteptările privind reducerea dobânzilor duc preţul unciei la un nou maxim istoric
Record pentru aur – Tensiunile din Orientul Mijlociu şi aşteptările privind reducerea dobânzilor duc preţul unciei ...
Preţul aurului a depăşit luni recordul istoric de peste 2.100 de dolari uncia, investitorii mizând pe o reducere a dobânzilor ...
Fraudă de 15 milioane de euro identificată de inspectorii antifraudă în domeniul comerțului cu autoturisme second hand
Fraudă de 15 milioane de euro identificată de inspectorii antifraudă în domeniul comerțului cu autoturisme second hand
Inspectorii din cadrul Direcției Generale Antifraudă Fiscală (DGAF) au identificat o grupare infracțională care a tranzacționat ...