1EUR = 4.8735 RON | Bucureşti 3 º

Finanţe şi bănci

Libra Internet Bank îşi va majora capitalul cu 9 milioane lei, la 172 milioane lei

Libra Internet Bank vrea să-şi majoreze capitalul social cu 9 milioane lei (2 milioane euro), de la 163,1 milioane lei, prin emisiune de acţiuni, operaţiunea urmând să fie discutată într-o adunare a acţionarilor, programată pentru 10 iulie.

06 iun, 2013 | ECONOMICA.net

Dacă este aprobată de acţionari, majorarea de capital va fi realizată prin emiterea a 90 de milioane de titluri noi, cu valoare nominală de 0,1 lei.

Activele Libra Internet Bank au urcat în primul trimestru cu 25% faţă de finele anului trecut, la 857,2 milioane lei, iar soldul creditelor a avansat cu 16%, la 596,5 milioane lei.

Banca a obţinut în primele trei luni un profit net de 1,64 milioane lei (373.000 euro), în scădere cu 38,6% faţă de intervalul similar al anului trecut, pe fondul realizării unor investiţii în deschiderea de sucursale, care urmează să fie finalizate, dezvoltarea platformei de internet banking şi înfiinţarea unei noi divizii de finanţare pentru agricultura.

Libra Bank va deschide în cursul acestui an cel puţin trei unităţi noi, care se vor adăuga la reţeaua de 29 de sucursale existente. De asemenea, urmează să implementeze noi facilităţi în aplicaţiile de banking la distanţă.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO