1EUR = 4.8375 RON | Bucureşti 37 º

News

Licitaţia pentru sistemul integrat de securitate al Parchetului de pe lângă ÎCCJ a fost suspendată

Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a organizat licitaţie pentru un contract de furnizare, montaj şi punere în funcţiune a unui sistem integrat de securitate la sediul său din bulevardul Libertăţii, numărul 14. Contractul a fost estimat la 2,44 milioane de lei, bani de la bugetul de stat. Licitaţia pentru acest contract are probleme, însă şi a fost suspendată de Consiliul Naţional de Soluţionare a Contestaţiilor.

Pe 29 august, Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a demarat, în calitate de autoritate contractantă, licitaţia pentru furnizarea, montajul şi punerea în funcţiune a unui sistem integrat de securitate la sediul său din bulevardul Libertăţii, numărul 14.

Este vorba de un sistem integrat format din sistem antiefracţie, sistem de supraveghere video şi sistem de avertizare la incendiu.


Contractul a fost estimat la 2,45 de milioane de lei, fără TVA, bani de la bugetul de stat şi urma să se deruleze pe o perioadă de 30 de zile, începând de la data atribuirii lui.
Contractul urma să fie atribuit prin licitaţie deschisă ofertantului cu cea mai avantajoasă ofertă din punct de vedere economic.Consultaţi aici anunţul de participare publicat în SEAP, pentru informaţii despre criteriile de atribuire a contractului.


SC Casido SRL contestă licitaţia la CNSC

Pe 10 septembrie, firma SC Casido SRL din Brăila a contestat documentaţia de atribuire elaborată de Parchetul de pe lângă ÎCCJ, în cadrul procedurii de atribuire a contractului de furnizare, montaj şi punere în funcţiune a sistemului integrat de securitate antemenţionat.
SC Casido SRL a solicitat Consiliului suspendarea procedurii de atribuire, până la soluţionarea contestaţiei, printre altele.


Verdict: licitaţia a fost suspendată


Pe 12  septembrie, Consiliul a decis suspendarea procedurii, până la soluţionarea fondului cauzei, în urma cererii de suspendare depuse de firma din Brăila. Găsiţi aici decizia Consiliului.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO