1EUR = 4.7776 RON | Bucureşti 11 º

Companii

Bătaie pe vânzarea a 41 de autobuze în Târgu Mureş: turcii de la Ciorogârla se luptă cu cei de la Otokar şi alţi patru rivali FOTO

O licitaţie pentru achiziţia de autobuze diesel Euro 6 în Târgu Mureş a atras interesul a şase participanţi. Printre aceştia se numără turcii de la BMC Truck & Bus care produc autobuze la Ciorogârla şi cei de la Otokar, care au câştigat contractul pentru 400 de autobuze noi în Bucureşti.

19 oct, 2019 | | ECONOMICA.net

Primăria Târgu Mureş a primit şase oferte la licitaţia pentru achiziţia a 41 de autobuze noi:

1. Temsa Turcia


2. Briari's Ind România – Iveco Cehia


3. BMC Truck & Bus România – BMC Otomotiv Turcia


4. Otokar Turcia


5. Anadolu Automobil Rom - Radcom


6. Golden Dragon Bus – Xiamen Golden Dragon Bus China

Oraşul din Ardeal a lansat pe 8 septembrie licitaţia pentru autobuzele diesel noi, valoarea estimate a contractului fiind de 42,66 milioane de lei.

Ofertele depuse urmează a fi evaluate până pe 15 februarie, potrivit datelor din platforma de achiziţii publice SICAP.

Cele 41 de autobuze vor avea podea joasă, motor Euro 6, trei uşi duble, 12 metri lungime şi capacitate de minim 105 călători.

De asemenea, vor fi dotate cu rampă acces persoane cu dizabilităţi, aer condiţionat, cutie de viteze automată, sistem de supraveghere şi sistem de informare a călătorilor.

Primele 20 de autobuze vor fi livrate în maxim patru luni de la semnarea contractului, iar restul de 21 de unități în termen de 30 luni de la semnarea contractului.

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO