Lidl a readus-o pe Irina Mușan în România pentru a coordona strategia de expansiune. Vine din poziția de vice-președinte al departamentului de construcții Lidl Internațional

Cu o experiență în construcții de peste 15 ani, Irina Mușan a făcut parte din echipa care a pus bazele Lidl pe piața locală, plecând ulterior, timp de 10 ani, la sediul central al companiei, în Germania, unde a ocupat poziția de vice-președinte al departamentului internațional de construcții. De la 1 mai 2024, ea se va întoarce în România pentru a prelua funcția de Director Național Servicii Centrale și Expansiune Lidl România și va face parte din Consiliul de Conducere al companiei. Acum , poziția sa este ocupată de Dragoș Ionescu, care va rămâne în companie.
Alina Stanciu - mar, 02 apr. 2024, 11:51
Lidl a readus-o pe Irina Mușan în România pentru a coordona strategia de expansiune. Vine din poziția de vice-președinte al departamentului de construcții Lidl Internațional

De la 1 mai 2024, Irina Mușan va prelua funcția de Director Național Servicii Centrale și Expansiune Lidl România și va face parte din Consiliul de Conducere al companiei, după 10 ani petrecuți alături de echipa globală de expansiune Lidl, anunță un comunicat al retailerului.

Din această poziție, ea va coordona strategia de expansiune, imobiliare, achiziții interne și facility management a Lidl România.

Ea îl va înlocui pe Dragoș Ionescu, care va rămâne în companie, urmând un nou program de dezvoltare profesională.

„Îi mulțumim lui Dragoș pentru toți acești ani în care a contribuit semnificativ la dezvoltarea rețelei de magazine Lidl și în care a coordonat construirea și utilarea uneia dintre cele mai moderne și sustenabile clădiri de birouri din București, dar și extinderea portofoliului nostru de sedii regionale și centre logistice. Ne bucurăm să o primim înapoi acasă pe Irina, căreia îi dorim mult succes! Sunt sigur că experiența ei vastă va aduce o perspectivă valoroasă care va contribui în mod semnificativ la strategia noastră de expansiune continuă”, a declarat Marco Giudici, Președintele Consiliului de Conducere Lidl România.

Cu o experiență în construcții de peste 15 ani, Irina Mușan a făcut parte din echipa care a pus bazele Lidl pe piața locală, având oportunitatea să se dezvolte și să crească profesional odată cu Lidl în România.

Irina s-a alăturat departamentului de Construcțiiîn 2011, pentru ca apoi să își extindă atribuțiile atât în ceea ce privește construcția de centre logistice, cât și magazine. În urmă cu 10 ani, Irina Mușan și-a continuat parcursul profesional în Germania, în echipa globală de construcții Lidl.

„Mă bucur să mă întorc acasă după 10 ani. În continuare ne vom continua misiunea de a le oferi clienților noștri produse la cel mai bun raport calitate preț, în magazine care îndeplinesc cele mai înalte standarde sustenabile din domeniul construcțiilor, consolidând portofoliul Lidl cu centre logistice construite optim pentru activitatea noastră. Sunt recunoscătoare pentru noua oportunitate de a îmi continua parcursul profesional la noi în țară, în această poziție și sunt încântată să ma realătur echipei Lidl din România”, a declarat Irina Mușan.

Lidl, parte a grupului Schwarz, cu sediul central în Neckarsulm, este una dintre companiile de top de pe piața de retail alimentar din Germania și Europa. Lidl operează în prezent peste 12.200 de magazine și peste 220 de centre logistice și depozite în 31 de țări.

În prezent, Lidl are aproximativ 376.000 de angajați, dintre care peste 12.000 în România, unde retailer-ul german are deschise peste 350 de magazine și 6 centre logistice.

Te-ar mai putea interesa și
EXCLUSIV Un vânzător de RCA din top, cu sute de mii de clienți șoferi, arată probleme mari, după patru sancțiuni în doi ani. Unde se oprește „cutremurul” din piața brokerajului?
EXCLUSIV Un vânzător de RCA din top, cu sute de mii de clienți șoferi, arată probleme mari, după patru sancțiuni în ...
DAW Management Broker de Asigurări a mai luat o amendă de la Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF) și ajunge la a patra sancțiune în nici doi ani, iar Autoritatea deja îi acordă o......
Turismul reprezintă o treime din economia Greciei și este cel mai mare angajator –  studiu Confederaţia Turistică Elenă
Turismul reprezintă o treime din economia Greciei și este cel mai mare angajator – studiu Confederaţia Turistică ...
Contribuţia totală a turismului la economia Greciei în 2023 (incluzând beneficiile directe şi secundare) este estimată ...
S&P a menținut ratingul României la BBB-/A3, cu perspectivă stabilă
S&P a menținut ratingul României la BBB-/A3, cu perspectivă stabilă
Agenţia de rating S&P Global a reconfirmat, în data de 12 aprilie, ratingul aferent datoriei guvernamentale a României ...
Comuniștii ruși protestează după ce Ministerul Educației a introdus în programa școlară golful, un sport al „elitelor occidentale neprietenoase”
Comuniștii ruși protestează după ce Ministerul Educației a introdus în programa școlară golful, un sport al „elitelor ...
Ministerul rus al Educaţiei a introdus golful la orele de educaţie fizică în licee, decizie criticată de Partidul Comunist ...