1EUR = 4.7786 RON | Bucureşti 12 º

Companii

Lidl deschide magazinul cu numărul 240 în România

Lidl va deschide un nou magazin în București pe 27 iunie, pe strada Străulești, cu o suprafață de 1.300 mp și 2.700 mp de spațiu verde. Odată cu inaugurarea magazinului, se vor crea aproximativ 25 de noi locuri de muncă.


24 iun, 2019 | ECONOMICA.net

Noul magazin Lidl va oferi și 120 de locuri de parcare. 

Procesul de execuție a noului magazin se află în linie cu strategia de sustenabilitate care face parte din modelul de business Lidl, prin folosirea unor tehnologii avansate din domeniul construcțiilor și în conformitate cu normele de protecție a mediului. Astfel, în continuarea demersurilor de dezvoltare durabilă asumate de companie, Lidl adoptă o serie de soluții și tehnologii moderne, care asigură standardele înalte de eficiență energetică. De exemplu, în unitate sunt instalate sisteme de iluminat cu LED, cu senzor de prezență și sisteme de recuperare a căldurii, integrate în instalațiile de ventilație.

Deschiderea unității din București îi așteaptă pe clienți cu promoții și acțiuni speciale. În ziua inaugurării vor fi reduceri de peste 20% la articole nealimentare, dar și la cele alimentare, precum mezeluri, lactate, dulciuri și altele. 

Lidl, parte a grupului german Schwarz, cu sediul central în Neckarsulm este prezent în 30 de țări din întreaga lume și în prezent operează aproximativ 10.500 de magazine și peste 150 de centre logistice în 29 de țări la nivel mondial.

Compania are aproximativ 260.000 de angajați, dintre care peste 6.000 în România, unde retailerul german are deschise peste 240 de magazine și 5 centre logistice. 

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO