Lidl face angajări în ţară. Caută de la casier până la manager de proiecte

Retailerul german Lidl face angajări în Tîrgu-Mureş, Constanţa, Piteşti, Petroşani. Iar lista oraşelor din care Lidl recrutează poate continua. Lidl recrutează în această perioadă de la casier până la manager de proiecte speciale construcţii şi responsabil tehnic construcţii. Află dintr-un material ECONOMICA.NET care e lista posturilor vacante acum la Lidl şi ce vor angajatorii de la candidaţii interesaţi de o carieră în cadrul companiei germane.
Economica.net - mie, 20 mart. 2013, 22:03
Lidl face angajări în ţară. Caută de la casier până la manager de proiecte

Iată lista locurilor de muncă disponibile acum la Lidl

Lidl angajează pe postul de casier la Scheia (Suceava).
Te califici pentru acest post dacă demonstrezi că eşti orientat către clienţi, că poţi performa în echipă, că eşti flexibil şi, preferabil, că ai mai lucrat în domeniu.
Amănunte găsiţi aici.

Lidl mai angajează în această perioadă pe postul de asistent manager la Chiajna.
Pentru acest post, angajatorii caută o persoană responsabilă, independentă, flexibilă, rezistentă la stres, care vorbeşte limba engleză şi, preferabil, şi germană. De asemenea, candidatul potrivit pentru acest post ştie să opereze în Office, potrivit anunţului de recrutare pe care îl poţi consulta aici.

Lidl mai recrutează în această perioadă omul potrivit pentru postul de şef adjunct magazin la Tîrgu-Mureş.
Candidatul potrivit pentru acest post e amabil, rezistent la stres, e un bun organizator, are pregătire profesională în comerţ şi, dezirabil, experienţă în domeniu, potrivit anunţului de recrutare pe care îl poţi consulta aici.

Lidl angajează pe postul de şef adjunct de magazin şi la Constanţa (amănunte găsiţi aici), la Curtea de Argeş (detalii, aici), Piteşti (informaţii suplimentare găsiţi aici) şi Petroşani.

Lidl recrutează în această perioadă pe postul de manager proiecte speciale construcţii şi facility management la biroul central. Te califici pentru acest post dacă ai absolvit facultatea de Construcţii Civile sau de Instalaţii, ai minimum un an experienţă într-un birou de proiectare sau pe şantiere, vorbeşti fluent limba germană sau limba engleză, ai permis de conducere categoria B, eşti un bun comunicator şi organizator. Sunt avantajaţi candidaţii care vorbesc fluent germana şi care sunt rezistenţi la stres.
Detalii găsiţi aici.

În Bucureşti, Lidl caută omul potrivit pentru postul de responsabil tehnic construcţii.
Eşti eligibil pentru acest loc de muncă dacă eşti absolvent al unei facultăţi politehnice cu specializarea Construcţii (sau al unei specializări cu profil similar), ai minimum un an experienţă pe şantiere, ai cunoştinţe de AutoCAD şi MS Office, ai permis de conducere categoria B, eşti dispus să călătoreşti în ţară, în interes de serviciu, vorbeşti fluent engleză sau germană. Mai mult, candidatul căutat de angajatori e rezistent la stres, comunicativ şi bun organizator.
Mai multe detalii despre acest loc de muncă, aici.

Lidl mai angajează în această perioadă omul potrivit pentru postul de responsabil expansiune.
Candidatul vânt de angajatori pentru acest post a absolvit o facultate, are cunoştinţe avansate de engleză, e serios, organizat, comunicativ, flexibil, are permis de conducere categoria B, e rezistent la stres şi, preferabil, vorbeşte şi germana, potrivit anunţului de recrutare pe care îl puteţi consulta aici.

Lidl caută în această perioadă omul potrvit pentru postul de junior manager vânzări.
Te califici pentru acest loc de muncă dacă eşti un bun comunicator şi organizator, eşti proactiv, ai cunoştinţe avansate de limba engleză şi, preferabil, şi de germană, potrivit anunţului de recrutare pe care îl poţi accesa aici.

Te-ar mai putea interesa și
Cum începe leul săptămâna – curs valutar interbancar luni, 20.09.2021
Cum începe leul săptămâna – curs valutar interbancar luni, 20.09.2021
Euro a început ziua peste maximul istoric înregistrat acum două săptămâni la cursul BNR şi peste pragul de 4,95 lei, pe piaţa interbancară. După ora 8.30 a.m., euro a revenit la 4,94 lei.......
Titlurile de stat deţinute de bănci au ajuns la 7% din PIB. Creşterea dobânzii ar putea aduce o pierdere de 17,6%
Titlurile de stat deţinute de bănci au ajuns la 7% din PIB. Creşterea dobânzii ar putea aduce o pierdere de 17,6%
Expunerea sistemului bancar pe titlurile de stat româneşti a ajuns cea mai mare din Uniunea Europeană, cu o pondere a ...
PIB-ul pe locuitor din România ar putea ajunge la acelaşi nivel cu media UE în 2030 – Andrei Rădulescu, Banca Transilvania
PIB-ul pe locuitor din România ar putea ajunge la acelaşi nivel cu media UE în 2030 – Andrei Rădulescu, Banca Transilvania
“PIB-ul pe locuitor la paritatea puterii de cumpărare din România. ca procent din media Uniunii Europene. ar putea creşte ...
Prețul terenurilor arabile de mari dimensiuni: fermierii au cerut și 20.000 de euro pentru un hectar
Prețul terenurilor arabile de mari dimensiuni: fermierii au cerut și 20.000 de euro pentru un hectar
Loturile de teren arabil de peste 30 de hectare au fost vândute anul acesta la prețuri cuprinse între 1.700 de euro hectarul ...