Lidl face angajări în ţară. Caută de la casier până la manager de proiecte

Retailerul german Lidl face angajări în Tîrgu-Mureş, Constanţa, Piteşti, Petroşani. Iar lista oraşelor din care Lidl recrutează poate continua. Lidl recrutează în această perioadă de la casier până la manager de proiecte speciale construcţii şi responsabil tehnic construcţii. Află dintr-un material ECONOMICA.NET care e lista posturilor vacante acum la Lidl şi ce vor angajatorii de la candidaţii interesaţi de o carieră în cadrul companiei germane.
Economica.net - mie, 20 mart. 2013, 22:03
Lidl face angajări în ţară. Caută de la casier până la manager de proiecte

Iată lista locurilor de muncă disponibile acum la Lidl

Lidl angajează pe postul de casier la Scheia (Suceava).
Te califici pentru acest post dacă demonstrezi că eşti orientat către clienţi, că poţi performa în echipă, că eşti flexibil şi, preferabil, că ai mai lucrat în domeniu.
Amănunte găsiţi aici.

Lidl mai angajează în această perioadă pe postul de asistent manager la Chiajna.
Pentru acest post, angajatorii caută o persoană responsabilă, independentă, flexibilă, rezistentă la stres, care vorbeşte limba engleză şi, preferabil, şi germană. De asemenea, candidatul potrivit pentru acest post ştie să opereze în Office, potrivit anunţului de recrutare pe care îl poţi consulta aici.

Lidl mai recrutează în această perioadă omul potrivit pentru postul de şef adjunct magazin la Tîrgu-Mureş.
Candidatul potrivit pentru acest post e amabil, rezistent la stres, e un bun organizator, are pregătire profesională în comerţ şi, dezirabil, experienţă în domeniu, potrivit anunţului de recrutare pe care îl poţi consulta aici.

Lidl angajează pe postul de şef adjunct de magazin şi la Constanţa (amănunte găsiţi aici), la Curtea de Argeş (detalii, aici), Piteşti (informaţii suplimentare găsiţi aici) şi Petroşani.

Lidl recrutează în această perioadă pe postul de manager proiecte speciale construcţii şi facility management la biroul central. Te califici pentru acest post dacă ai absolvit facultatea de Construcţii Civile sau de Instalaţii, ai minimum un an experienţă într-un birou de proiectare sau pe şantiere, vorbeşti fluent limba germană sau limba engleză, ai permis de conducere categoria B, eşti un bun comunicator şi organizator. Sunt avantajaţi candidaţii care vorbesc fluent germana şi care sunt rezistenţi la stres.
Detalii găsiţi aici.

În Bucureşti, Lidl caută omul potrivit pentru postul de responsabil tehnic construcţii.
Eşti eligibil pentru acest loc de muncă dacă eşti absolvent al unei facultăţi politehnice cu specializarea Construcţii (sau al unei specializări cu profil similar), ai minimum un an experienţă pe şantiere, ai cunoştinţe de AutoCAD şi MS Office, ai permis de conducere categoria B, eşti dispus să călătoreşti în ţară, în interes de serviciu, vorbeşti fluent engleză sau germană. Mai mult, candidatul căutat de angajatori e rezistent la stres, comunicativ şi bun organizator.
Mai multe detalii despre acest loc de muncă, aici.

Lidl mai angajează în această perioadă omul potrivit pentru postul de responsabil expansiune.
Candidatul vânt de angajatori pentru acest post a absolvit o facultate, are cunoştinţe avansate de engleză, e serios, organizat, comunicativ, flexibil, are permis de conducere categoria B, e rezistent la stres şi, preferabil, vorbeşte şi germana, potrivit anunţului de recrutare pe care îl puteţi consulta aici.

Lidl caută în această perioadă omul potrvit pentru postul de junior manager vânzări.
Te califici pentru acest loc de muncă dacă eşti un bun comunicator şi organizator, eşti proactiv, ai cunoştinţe avansate de limba engleză şi, preferabil, şi de germană, potrivit anunţului de recrutare pe care îl poţi accesa aici.

Te-ar mai putea interesa și
Tarifele de transport şi de distribuţie pentru gazele naturale și energia electrică vor intra într-o nouă perioadă de reglementare – Silvia Vlăsceanu (HENRO)
Tarifele de transport şi de distribuţie pentru gazele naturale și energia electrică vor intra într-o nouă perioadă ...
Tarifele de transport şi de distribuţie energie electrică şi gaze naturale vor intra într-o nouă perioadă de reglementare, iar o metodologie aflată în consultare publică prevede......
Și Hidroelectrica testează piața: a scos la vânzare energie cu livrare în 2025, la prețul de 90 de euro/MWh. A vândut-o
Și Hidroelectrica testează piața: a scos la vânzare energie cu livrare în 2025, la prețul de 90 de euro/MWh. A vândut-o
Hidroelectrica, cel mai mare producător de energie electrică din România, a ieșit, după multă vreme, la vânzare de ...
Consiliul Concurenței a autorizat preluarea Stratum Energy România, compania care operează perimetrul de gaze naturale Poduri din județul Bacău, de către Emma Lambda Limited
Consiliul Concurenței a autorizat preluarea Stratum Energy România, compania care operează perimetrul de gaze naturale ...
Consiliul Concurenței a autorizat tranzacția prin care compania cipriotă Emma Lambda Limited intenționează să preia ...
Kârgâzstanul a blocat de astăzi funcționarea TikTok, pentru a proteja sănătatea copiilor. Organizațiile neguvernamentale denunță cenzura impusă de Guvern
Kârgâzstanul a blocat de astăzi funcționarea TikTok, pentru a proteja sănătatea copiilor. Organizațiile neguvernamentale ...
Aplicaţia TikTok nu mai funcţionează începând din această joi în Kârgâzstan, la cererea serviciilor de securitate ...