Lidl face angajări în ţară. Caută de la casier până la manager de proiecte

Retailerul german Lidl face angajări în Tîrgu-Mureş, Constanţa, Piteşti, Petroşani. Iar lista oraşelor din care Lidl recrutează poate continua. Lidl recrutează în această perioadă de la casier până la manager de proiecte speciale construcţii şi responsabil tehnic construcţii. Află dintr-un material ECONOMICA.NET care e lista posturilor vacante acum la Lidl şi ce vor angajatorii de la candidaţii interesaţi de o carieră în cadrul companiei germane.
Economica.net - mie, 20 mart. 2013, 22:03
Lidl face angajări în ţară. Caută de la casier până la manager de proiecte

Iată lista locurilor de muncă disponibile acum la Lidl

Lidl angajează pe postul de casier la Scheia (Suceava).
Te califici pentru acest post dacă demonstrezi că eşti orientat către clienţi, că poţi performa în echipă, că eşti flexibil şi, preferabil, că ai mai lucrat în domeniu.
Amănunte găsiţi aici.

Lidl mai angajează în această perioadă pe postul de asistent manager la Chiajna.
Pentru acest post, angajatorii caută o persoană responsabilă, independentă, flexibilă, rezistentă la stres, care vorbeşte limba engleză şi, preferabil, şi germană. De asemenea, candidatul potrivit pentru acest post ştie să opereze în Office, potrivit anunţului de recrutare pe care îl poţi consulta aici.

Lidl mai recrutează în această perioadă omul potrivit pentru postul de şef adjunct magazin la Tîrgu-Mureş.
Candidatul potrivit pentru acest post e amabil, rezistent la stres, e un bun organizator, are pregătire profesională în comerţ şi, dezirabil, experienţă în domeniu, potrivit anunţului de recrutare pe care îl poţi consulta aici.

Lidl angajează pe postul de şef adjunct de magazin şi la Constanţa (amănunte găsiţi aici), la Curtea de Argeş (detalii, aici), Piteşti (informaţii suplimentare găsiţi aici) şi Petroşani.

Lidl recrutează în această perioadă pe postul de manager proiecte speciale construcţii şi facility management la biroul central. Te califici pentru acest post dacă ai absolvit facultatea de Construcţii Civile sau de Instalaţii, ai minimum un an experienţă într-un birou de proiectare sau pe şantiere, vorbeşti fluent limba germană sau limba engleză, ai permis de conducere categoria B, eşti un bun comunicator şi organizator. Sunt avantajaţi candidaţii care vorbesc fluent germana şi care sunt rezistenţi la stres.
Detalii găsiţi aici.

În Bucureşti, Lidl caută omul potrivit pentru postul de responsabil tehnic construcţii.
Eşti eligibil pentru acest loc de muncă dacă eşti absolvent al unei facultăţi politehnice cu specializarea Construcţii (sau al unei specializări cu profil similar), ai minimum un an experienţă pe şantiere, ai cunoştinţe de AutoCAD şi MS Office, ai permis de conducere categoria B, eşti dispus să călătoreşti în ţară, în interes de serviciu, vorbeşti fluent engleză sau germană. Mai mult, candidatul căutat de angajatori e rezistent la stres, comunicativ şi bun organizator.
Mai multe detalii despre acest loc de muncă, aici.

Lidl mai angajează în această perioadă omul potrivit pentru postul de responsabil expansiune.
Candidatul vânt de angajatori pentru acest post a absolvit o facultate, are cunoştinţe avansate de engleză, e serios, organizat, comunicativ, flexibil, are permis de conducere categoria B, e rezistent la stres şi, preferabil, vorbeşte şi germana, potrivit anunţului de recrutare pe care îl puteţi consulta aici.

Lidl caută în această perioadă omul potrvit pentru postul de junior manager vânzări.
Te califici pentru acest loc de muncă dacă eşti un bun comunicator şi organizator, eşti proactiv, ai cunoştinţe avansate de limba engleză şi, preferabil, şi de germană, potrivit anunţului de recrutare pe care îl poţi accesa aici.

Te-ar mai putea interesa și
Canada a renunțat să mai distribuie 300.000 de vaccinuri anti-COVID-19 de la Johnson & Johnson, pe care le consideră nesigure
Canada a renunțat să mai distribuie 300.000 de vaccinuri anti-COVID-19 de la Johnson & Johnson, pe care le consideră ...
Canada a anunţat vineri că renunţă să distribuie lotul de 300.000 de doze de vaccin anti-COVID-19 Johnson & Johnson primit la începutul acestui an, din cauza "îngrijorărilor" legate de......
Guvernatorul Texasului vrea să reia lucrările pentru construirea unui zid la granița cu Mexicul
Guvernatorul Texasului vrea să reia lucrările pentru construirea unui zid la granița cu Mexicul
Guvernatorul statului Texas, Greg Abbott, va anunţa săptămâna viitoare planul său de a construi un zid la graniţa dintre ...
Alternativa pentru clienții Engie care au parte de gaze mai scumpe cu 25% de la 1 iulie. E.On are un preț mai bun
Alternativa pentru clienții Engie care au parte de gaze mai scumpe cu 25% de la 1 iulie. E.On are un preț mai bun
Invers față de situația de acum un an, de data aceasta E.On are oferte mai bune la gaz adresate inclusiv clienților casnici ...
Peste 100.000 de doze de vaccin împotriva COVID-19 donate de România au ajuns în Republica Moldova
Peste 100.000 de doze de vaccin împotriva COVID-19 donate de România au ajuns în Republica Moldova
Un nou lot de 100.800 de doze de vaccin anti-COVID-19 de tip AstraZeneca, oferit de România, a ajuns vineri la Chişinău, ...