Lidl face angajări. Vezi unde şi dacă te califici

Retailerul german Lidl face angajări la Vaslui, Moreni şi Tîrgu-Mureş, în această perioadă. Citeşte în ECONOMICA.NET ce posturi sunt acum disponibile la Lidl, ce vor angajatorii de la candidaţi şi dacă te califici pentru un loc de muncă vacant la compania germană.
Economica.net - joi, 07 feb. 2013, 22:14
Lidl face angajări. Vezi unde şi dacă te califici

Citeşte într-un material ECONOMICA.NET lista locurilor de muncă disponibile în această perioadă la retailerul german Lidl.

Lidl angajează pe postul de stivuitorist la depozitul din Chiajna. Te califici pentru acest post dacă demonstrezi că poţi lucra structurat, că eşti ordonat, că eşti flexibil şi, preferabil, că ai carnet de condus pentru stivuitor. Intraţi aici ca să aflaţi cum puteţi aplica la acest post.

La Vaslui, Lidl angajează pe postul de şef adjunct magazin. Candidatul potrivit pentru acest post e amabil, rezistent la stres, e organizat şi poate performa independent. Sunt avantajaţi la angajare candidaţii care au pregătire şi experienţă în acest domeniu. Mai multe detalii despre acest loc de muncă găsiţi în anunţul de recrutare pe care îl puteţi consulta aici.

Lidl recrutează în această perioadă omul potrivit pentru postul de şef de magazin la Moreni (în judeţul Dâmboviţa).
Te califici pentru acest loc de muncă dacă ai absolvit studii comerciale, eşti amabil, rezistent la stres, eşti un bun organizator şi eşti orientat către rezultate. Sunt avantajaţi la angajare candidaţii care au mai lucrat în domeniu, potrivit anunţului de recrutare pe care îl puteţi consulta aici.

La Tîrgu-Mureş, Lidl angajează casieri, în această perioadă.
Candidatul potrivit pentru acest post trebuie să demonstreze că e orientat către clienţi, că poate performa în cadrul unei echipe, că e flexibil şi, preferabil, că are experienţă în domeniu.

Pentru posturile vacante la Lidl în această perioadă, angajatorul ofertează candidaţii cu salarii peste medie.

Te-ar mai putea interesa și
Proiectul românesc Zesh securizează 500.000 USD în primele etape de finanţare
Proiectul românesc Zesh securizează 500.000 USD în primele etape de finanţare
Echipa Zesh, condusă de sătmărean Marius Martocsan, a reușit să atragă până în acest moment fonduri în valoare de peste jumătate de milion de dolari în primele doua runde de finanțare,......
BCE: Creditarea companiilor din zona euro stagnează
BCE: Creditarea companiilor din zona euro stagnează
Acordarea de împrumuturi bancare companiilor şi gospodăriilor din zona euro a continuat să stagneze luna trecută, arată ...
Ieftinire ușoară a carburanților azi. Cât costă acum benzina și motorina
Ieftinire ușoară a carburanților azi. Cât costă acum benzina și motorina
Petrom, liderul pieței de distribuție a carburanților, a scăzut azi prețurile la motorină, menținând prețul benzinei.
IRCC a scăzut la 5,90%. Prima reducere mai importantă a indicatorului va aduce rate mai mici la credite începând din luna aprilie 2024
IRCC a scăzut la 5,90%. Prima reducere mai importantă a indicatorului va aduce rate mai mici la credite începând din ...
Creditele care vor fi acordate populației din luna aprilie ar urma să aibă dobânzi mai mici în condiţiile în care ...