1EUR = 4.8421 RON | Bucureşti 21 º

Companii

Lidl inaugurează primul magazin cu acoperiș verde din Sectorul 5 al Capitalei

Retailerul german Lidl va inaugura, în data de cinci decembrie, un nou supermarket în București, pe Calea Rahovei. Acesta va fi al nouălea din țară cu acoperiș verde și primul de acest gen din sectorul cinci al Capitalei.

02 dec, 2019 | ECONOMICA.net

Retailerul german Lidl va deschide, joi, cinci decembrie, pe Calea Rahovei nr 284 din București, al 34-lea supermarket al rețelei din București, potrivit informațiilor ECONOMICA.NET. Noua unitate, amplasată pe un lot de 9700 mp situat lângă fosta întreprindere Electromagnetica, are o suprafață construită de peste 2.200 de mp. De asemenea, pe acoperișul magazinului este amenajat un spațiu verde de aproximativ 650 de mp, în timp ce la sol spațiul verde va ocupa aproximativ 2.300 de mp, adică 23% din suprafața terenului.

Magazinul va dispune, de asemenea, de 128 de locuri de parcare. 

Acesta este al nouălea magazin cu acoperiș verde din rețeaua Lidl, primul de acest tip fiind inaugurat în 2016,  în cartierul Pantelimon din sectorul 2 al Capitalei. Ulterior, astfel de magazine s-au mai deschis în Constanța, Brașov, București (str Râmnicu Vâlcea, Soseaua București-Târgoviște)

Lidl, parte a grupului Schwarz, cu sediul central în Neckarsulm, este una dintre companiile de top de pe piața de retail alimentar din Europa. Lidl este prezent în 32 de țări din întreaga lume și în prezent operează aproximativ 10.800 de magazine și peste 160 de centre logistice în 29 de țări la nivel mondial.

În prezent, Lidl are aproximativ 287.000 de angajați, dintre care peste 6.500 în România, unde retailer-ul german are deschise peste 250 de magazine și 5 centre logistice.   

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO