1EUR = 4.8746 RON | Bucureşti 20 º

Companii

Lidl intră pe piaţa operatorilor de turism. Vinde vacanţe online românilor

Retailerul german Lidl lansează în România Lidl Tour, un magazin online cu vacanțe. Prin Lidl Tour, compania va promova oferte turistice create special pentru clienții din România.

06 iun, 2016 | | ECONOMICA.net

Retailerul german Lidl va lansa, începând cu 15 iunie, serviciul Lidl Tour, au declarat pentru ECONOMICA.NET reprezentanţi ai companiei. Acesta va funcţiona ca un magazin online cu vacanțe, clienții avînd posibilitatea de a-și alege pachetul turistic chiar prin intermediul retailerului.

Prin Lidl Tour, vacanţele vor putea fi rezervate și achiziționate online sau prin intermediul unui hotline dedicat ( 0800 896 242 ) şi pe www.lidl-tour.ro.

Ofertele cuprind pachete turistice pentru toate perioadele anului, către o multitudine de destinații. În linie cu prioritatea Lidl România de a susține economia locală, Lidl Tour promovează turismul local, având în portofoliu cele mai interesante destinații din România, însă clienții pot alege și pachete cu destinații din afara țării, în Europa sau țări exotice. Oferta Lidl Tour include croaziere, circuite, sejururi.

„Ca o urmare firească a dezvoltării Lidl în România și din dorința de a ne surprinde în mod constant clienții cu oferte inedite, aducem pe piața românească Lidl Tour. Prin pachetele turistice pe care le promovăm, dorim să le oferim românilor posibilitatea de a se bucura de călătorii minunate alături de cei dragi, din care să se întoarcă cu un bagaj plin de momente frumoase”, a declarat dl. Frank Wagner, președintele Consiliului de Conducere Lidl România.

Lidl Tour România va păstra modelul care a stat la baza business-ului de turism derulat în Germania, Austria, Elveția (Lidl-Reisen), Olanda (Lidl-Reizen) și Italia (Lidl-Viaggi), oferind astfel românilor vacanțe special create pentru a veni în întâmpinarea nevoilor și preferințelor acestora, cu un raport calitate-preț superior.

Retailerul Lidl este activ de mai mulţi ani pe piaţa turistică din Germania. Mai mult, începând cu 2011, agenţia din ţara mama a companiei a vândut turiştilor germani pachete turistice în România. În ofertele lor erau incluse circuite (Bucureşti, Piteşti, Sibiu, comuna Biertan, Sighişoara, Lacul Roşu, comuna Hărman, Braşov, Bran, Predeal. Pentru ofertele de vacanţă, Lidl are parteneriate cu FTI Touristik şi Neckermann) sau vacanţe pe litoralul românesc.

Lidl este al treilea cel mai mare retailer din România după cifra de afaceri. Compania a intrat pe piața locală în 2010, prin preluarea de la grupul Tengelmann a aproximativ 100 de magazine de discount Plus. În prezent, compania a ajuns la o rețea de aproximativ 200 de magazine la nivel național, de la începutul anului deschizând trei magazine noi.

 

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

Daniel Oanţă

Vrem iar?

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO