1EUR = 4.7792 RON | Bucureşti 3 º

Companii

Lidl mai închide un magazin din Bucureşti pentru renovări

Discounterul german Lidl continuă procesul de remodelare a magazinelor sale din Bucureşti şi va închide, începând cu 31 iulie, unitatea de pe strada Sergent Ştefan Crişan, din cartierul Crângaşi.

27 iul, 2016 | ECONOMICA.net

Retailerul german Lidl va închide pentru reamenajări, începând cu data de 31 iulie, ora 20.00, supermarketurl situat pe strada Sergent Ştefan Crişan , nr 31, potrivit unui comunicat al companiei. Magazinul va fi redeschis pe 1 septembrie, ora 7:30.

"Odată cu finalizarea lucrărilor de reamenajare, magazinul Lidl își va întâmpina clienții cu un nou aspect, mai modern și mai apropiat de dorințele lor. În noul design al magazinului va predomina culoarea antracit, alături de elemente de ambient precum imagini color și mesaje realizate din litere volumetrice decorative", se arată în comunicat.

Grupele de marfă vor fi reamenajate, iar pentru a face mai comod accesul la produsele congelate, vor fi montate congelatoare verticale.

De asemenea, întregul sistem de climatizare va fi înlocuit, contribuind astfel la o eficiență energetică superioară a magazinului.  grupele de marfă vor fi reamenajate, iar pentru a face mai comod accesul la produsele congelate, vor fi montate congelatoare verticale.

De la redeschiderea de joi, 1 septembrie, și până duminică, 4 septembrie, magazinul Lidl de pe Strada Sergent Ștefan Crișan, nr. 31, îi va așteapta pe clienți cu oferte speciale și cu reduceri. În plus, în perioada de modernizare a unității, clienții își vor putea face cumpărăturile în magazinele Lidl din apropiere, situate pe Bulevardul Uverturii, nr. 202-204, Bulevardul Timișoara, nr. 42C și Bulevardul Bucureștii Noi, nr. 111.

Retailerul german Lidl a închis, în acelaşi scop, şi magazinul din Bulevardul Iuliu Maniu nr. 8B, urmând a fi redeshis pe data de 18 august.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO