Cel mai mic venit mediu, oferit vânzătorilor angajaţi la Lidl, creşte cu circa 200 de lei, la 2.900 de lei „în mână”

Cel mai mic venit mediu lunar obţinut de un vânzător la angajarea în compania Lidl România va fi de circa 2.900 de lei net, începând cu 1 martie 2022. Suma de 2.900 de lei net cuprinde salariul, tichetele de masă, primele anuale de Paşti și de Crăciun, un bonus anual, precum și alte tipuri de bonusuri și sporuri, spun oficialii companiei într-un comunicat remis Economica.net. Cel mai mic venit mediu net, oferit de Lidl vânzătorilor la angajare, creşte şi în acest an cu 200 de lei, la fel ca în intervalul precedent (în martie 2021 faţă nivelul lunii martie 2020), potrivit analizei Economica.net.
Ion Dobreanu - mar, 15 feb. 2022, 10:23
Cel mai mic venit mediu, oferit vânzătorilor angajaţi la Lidl, creşte cu circa 200 de lei, la 2.900 de lei

Începând cu 1 martie 2022, cel mai mic venit mediu lunar obţinut de un vânzător la angajarea în compania Lidl România va fi de 4.950 de lei brut (aproximativ 2.900 de lei net), sumă care include salariul, tichetele de masă, primele anuale de Paşti și de Crăciun, un bonus anual, precum și alte tipuri de bonusuri și sporuri, spun oficialii companiei într-un comunicat trimis Economica.net.

Amintim că începând cu 1 martie 2021, cel mai mic venit brut încasat de un vânzător angajat la Lidl are o valoare medie lunară de peste 4.400 de lei brut, adică aproximativ 2.700 lei net, au spus oficialii companiei. Aceasta înseamnă o creştere a venitului cu circa 200 de lei „în mână” faţă de precedenta mărire din 1 martie 2020, reiese din datele obţinute şi comparate de Economica.net.

Beneficii oferite salariaţilor Lidl

Toți angajații Lidl România activi pe întreg parcursul anului financiar 2022 vor primi, odată cu salariul aferent lunii februarie 2023, un bonus anual echivalent cu valoarea salariului de bază al acestora din luna respectivă. Pentru angajații care se vor alătura echipei Lidl pe parcursul anului financiar, bonusul acordat va fi calculat proporțional cu perioada lucrată, spun oficialii companiei într-un comunicat remis Economica.net.

Numărul de zile de concediu acordate angajaţilor Lidl crește progresiv în primii ani de activitate în companie, ajungând la un număr maxim de 27 de zile de concediu. Acestea includ și o zi liberă cu ocazia zilei de naștere.

Pe lângă asigurarea de sănătate privată, angajații primesc asigurare de viață valabilă oriunde în lume, care acoperă cazurile de accident şi cele de îmbolnăvire.

Lidl este unul dintre cei mai mari angajatori privaţi din România, cu o echipă de peste 10.000 de membri activi care își desfășoară activitatea în toate județele ţării.

Te-ar mai putea interesa și
Cresc importurile europene de motorină americană, în condițiile scăderii livrărilor din Asia și Orintul Mijlociu – Bloomberg
Cresc importurile europene de motorină americană, în condițiile scăderii livrărilor din Asia și Orintul Mijlociu – ...
Europa urmează să beneficieze de un aflux de motorină din SUA în această lună, în contextul în care importurile din Asia şi Orientul Mijlociu vor scădea, pe măsură ce continentul......
Consiliul UE a aprobat PNRR-ul Ungariei și plata unei prime tranșe de 920 de milioane de euro
Consiliul UE a aprobat PNRR-ul Ungariei și plata unei prime tranșe de 920 de milioane de euro
Miniştrii de finanţe ai statelor UE au aprobat vineri Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă (PNRR) revizuit al ...
Jean-Pierre Vigroux a fost numit președinte independent al Consiliului de Administrație al BRD
Jean-Pierre Vigroux a fost numit președinte independent al Consiliului de Administrație al BRD
Jean-Pierre Georges Vigroux a fost ales preşedinte independent al Consiliului de Administraţie al BRD - Groupe Societe ...
Muzeul Luvru scumpește biletele de intrare cu șase luni înainte de începerea Jocurilor Olimpice de la Paris
Muzeul Luvru scumpește biletele de intrare cu șase luni înainte de începerea Jocurilor Olimpice de la Paris
Muzeul Luvru a anunţat vineri o majorare a preţurilor pentru biletele sale de intrare, cu şase luni înainte de Jocurile ...