1EUR = 4.8378 RON | Bucureşti 36 º

Companii

Lidl oferă absolvenţilor de facultate formare profesională plătită. Cei mai buni vor fi angajaţi

Lidl a început înscrierile la cea de-a treia ediţie a programului de management trainee al companiei care pregăteşte timp de un an de zile tineri care vor să o carieră în retail. Programul se va desfăşura din septembrie 2016 până în octombrie 2017. La ediţia anterioară, peste 1.500 de candidați au aplicat la acest program. Tinerii selectaţi în program vor fi remuneraţi iar la finalul programului, cei mai buni dintre ei vor primi o ofertă de angajare permanentă în cadrul companiei. 

10 mar, 2016 | ECONOMICA.net

Sunt eligibili să participe la programul de management trainee al Lidl absolvenţii de facultate cu profil economic, umanist sau tehnic, cu un nivel ridicat de cunoaştere a limbii engleze, şi care sunt dispuşi să călătorească în ţară. Sunt avantajaţi la angajare candidaţii care cunosc şi limba germană. 

Tinerii care vor să participe la acest program pot aplica online, pe cariere.lidl.ro, până pe 30 aprilie.

Procesul de recrutare include o discuţie telefonică, o evaluare online şi un interviu individual cu reprezentanţii Lidl. Tinerii selectaţi să participe la acest program vor fi anunţaţi în luna iulie. 

Tinerii selectaţi vor beneficia de formare în cadrul magazinelor, al centrelor logistice şi al tuturor departamentelor Lidl, precum şi de un pachet salarial atractiv.

Pe parcursul întregului program, participanţii vor avea parte de un mentor și de o persoană responsabilă pentru dezvoltarea lor, şi vor parcurge training-uri de formare şi dezvoltare a competenţelor de conducere, comunicare, organizare şi planificare.
În cadrul acestui program, tinerii se vor familiariza cu procesele specifice companiei Lidl, desfăşurându-și activitatea în cadrul magazinelor pe perioadă determinată și, ulterior, în cadrul sediilor regionale. Aici, participanții vor învăţa despre fluxul de primire, pregătire şi expediere a mărfii către magazinele Lidl. Ultima parte a programului se desfăşoară la sediul central, unde tinerii beneficiază de formare şi pregătire în cadrul fiecărui departament (Achiziții și Marketing, Financiar, Controlling, Juridic, Resurse Umane, Expansiune, Construcții și Imobiliare), astfel încât la final să aibă o imagine de ansamblu asupra companiei, precum și cunoștințele necesare asupra industriei de retail.
La finalul programului tinerii vor fi evaluaţi iar cei mai buni dintre ei vor primi o ofertă de angajare permanentă la Lidl, adecvată abilităţilor şi aptitudinilor lor.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO