1EUR = 4.8344 RON | Bucureşti 34 º

Companii

Lidl oferă angajaţilor două zile libere de Paşti. Magazinele vor fi închise

Retailerul german Lidl va avea închise toate magazinele în zilele 16 și 17 aprilie, în prima și a doua zi de Paști. Decizia vine ca urmare a politicii de resurse umane a companiei, Lidl fiind singurul lanţ de supermarketuri care oferă angajaţilor două zile libere în această perioadă.

10 apr, 2017 | ECONOMICA.net

Conducerea retailerului german Lidl România a decis și anul acesta ca toți angajații din cele peste 200 de magazine din întreaga țară să beneficieze de două zile libere cu  ocazia sărbătorilor pascale. Astfel, magazinele Lidl sunt închise pe 16 și 17 aprilie, în prima și a doua zi de Paști, informează compania.

Clienții Lidl pot face cumpărăturile pentru pregătirea mesei de Paști până pe 15 aprilie inclusiv, urmând ca activitatea magazinelor să fie reluată pe 18 aprilie.

"Echilibrul dintre viața personală și cea profesională face parte dintre principiile care ghidează relația dintre Lidl și angajații săi. Pentru ca aceștia să poată petrece Paștele alături de cei dragi, conducerea Lidl România a decis și anul acesta ca toți angajații din cele peste 200 de magazine din întreaga țară să beneficieze de două zile libere cu acestă ocazie", explică retailerul, într-un comunicat.

 Pe lângă zilele libere acordate cu ocazia celor două sărbători, angajații din magazinele Lidl beneficiază și de zile de concediu ce cresc progresiv în primii trei ani de activitate în companie. Cel mai mic salariu în companie este de 2.315 de lei brut, cu bonuri de masă incluse.

Lidl România are în prezent o rețea de peste 200 de magazine la nivel național și peste 5000 de angajați, dintre care peste 4000 lucrează în magazin. 

Lidl este prezent în 30 de țări din toată lumea și operează aproximativ 10.000 de magazine și peste 140 de centre logistice în 27 de țări din Europa.

Lidl are aproximativ 215.000 de angajați.

 

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO