Lion’s Head a numit-o pe Alina Necula în funcția de Country Manager România

Lion’s Head a anunțat luni, prin intermediul unui comunicat de presă, că a numit-o pe Alina Necula în funcția de Country Manager în cadrul Lion's Head România.
Ion Dobreanu - lun, 01 aug. 2022, 16:24
Lion’s Head a numit-o pe Alina Necula în funcția de Country Manager România

Cu o experiență de peste 15 ani în domeniul imobiliar, Alina Necula și-a concentrat activitatea profesională în managementul activelor, management comercial și dezvoltare imobiliară. E a fost implicată în mai multe proiecte de birouri și logistică și a coordonat unități strategice de afaceri în piețele de retail și rezidențial.

Înainte de a se alătura companiei Lion’s Head, Alina Necula a făcut parte din echipele de management comerciale și de asset management ale Globalworth și Immofinanz. Alina deține un EMBA de la Maastricht School of Management, precum și o diplomă de licență în Drept și Economie de la Universitatea din București.

În noua sa poziție, ea va coordona și dezvolta strategia companiei în România și va fi de asemenea responsabilă de identificarea de noi oportunități de afaceri și zone de extindere pentru activitatea grupului Lion’s Head.

„Sunt foarte entuziasmată să mă alătur echipei Lion’s Head România! Prioritatea noastră principală, la Oregon Park, este de a ne menține chiriașii fericiți, alături de angajații lor. Am încredere că, împreună cu echipa mea, vom adresa nevoile și preocupările acestora într-o manieră foarte satisfăcătoare. Desigur, căutăm în mod activ să ne extindem portofoliul în România și, din această perspectivă, mă bucur să contribui la obiectivele companiei de a-și extinde activitățile și investițiile și de a consolida business-ul”, a declarat Alina Necula.

Despre Lion’s Head

Lion’s Head este proprietar și administrator de proprietăți comerciale producătoare de venituri din Europa Centrală și de Est. Compania este susținută de AG Capital și Old Mutual Property. AG Capital este unul dintre cele mai influente grupuri de investiții imobiliare, dezvoltare și gestionare a activelor din Bulgaria.

Old Mutual Property face parte din Old Mutual, înființată în 1845 ca prima companie de asigurări de viață din Africa de Sud. În prezent, Old Mutual este un grup de servicii financiare care oferă un spectru larg de soluții financiare clienților de retail și corporativi pe segmente-cheie de piață din mai multe țări.

În România, fondul a achiziționat Oregon Park, o tranzacție considerată a doua ca mărime din istoria pieței locale. Oregon Park este un complex de birouri premium de clasă A, format din trei clădiri, care oferă peste 70.000 mp de spații de birouri, înconjurate de un teren amenajat atractiv, de aproape 4 ha. Situată în cartierul Floreasca-Barbu Văcărescu, zona reprezintă unul dintre cele mai prestigioase hub-uri de business din București, atrăgând numeroase companii globale.

Te-ar mai putea interesa și
Engie se va concentra pe regenerabile şi infrastructura energetică din Maroc
Engie se va concentra pe regenerabile şi infrastructura energetică din Maroc
Engie intenţionează să-şi vândă participaţia în cea mai mare centrală pe bază de cărbune din Maroc (SAFIEC), pentru a se concentra pe regenerabile şi infrastructura energetică, a......
Autonomie extinsă pentru autoutilitara electrică Ford E-Transit
Autonomie extinsă pentru autoutilitara electrică Ford E-Transit
Ford Pro, divizia de vehicule comerciale a companiei americane, a anunțat introducea opțiunii de autonomie extinsă pentru ...
Chinezii de la Xpeng iau și ei în calcul o uzină în Europa
Chinezii de la Xpeng iau și ei în calcul o uzină în Europa
Oficialii producătorului chinez Xpeng au declarat la expoziția auto de la Beijing că iau în calcul o investiție într-o ...
Arieratele bugetului general consolidat au crescut cu aproape 22%, în martie 2024
Arieratele bugetului general consolidat au crescut cu aproape 22%, în martie 2024
Arieratele bugetului general consolidat crescut cu 21,8%, în martie 2024, comparativ cu luna precedentă, la 389,9 milioane ...