1EUR = 4.8740 RON | Bucureşti 13 º

News

Lista celor mai avantajoase vacanţe la Marea Egee, Adriatică şi Mediterană

Un sejur de 8 zile la Marea Adriatică te costă 171 de euro, în luna mai, cu toate cheltuielile incluse. Dacă vrei să petreci o săptămână pe coasta mediterană a Tunisiei vei plăti, în total, 240 de euro. O vacanţă în Creta e mai scumpă, ajunge la 279 de euro, cu toate cheltuielile incluse.

05 mai, 2012 | ECONOMICA.net

150 de euro te costă o vacanţă de 8 zile la Marea Ionică, în insula Zakynthos, în luna mai. În preţ intră 7 nopţi cazare cu  mic dejun la un hotel de 3 stele, precum şi transportul cu autocarul. Pe 7 mai se pleacă spre Grecia. Amănunte, aici.

 

Dacă vrei să petreci o săptămână la Marea Egee, în peninsula Halkidiki, vei achita 165 de euro, în această perioadă. Tariful acoperă 7 nopţi cazare cu mic dejun la un hotel de 3 stele, precum şi transportul cu autocarul. Pe 11 mai se pleacă spre peninsula Halkidiki. Pentru mai multe detalii, intră aici.


O vacanţă de 8 zile la Marea Adriatică, în Muntenegru, ajunge la 171 de euro, în luna mai. Preţul acoperă 7 nopţi cazare la un hotel de 3 stele din staţiunea Budva, transportul cu autocarul şi taxa de staţiune. Pe 8 mai se pleacă spre Muntenegru. Amănunte, aici.


Dacă vrei să mergi la Marea Mediterană, în Tunisia, în luna mai, vei plăti 240 de euro pentru o vacanţă de 8 zile în staţiunea Sousse. Tariful acoperă 7 nopţi cazare la un hotel de 3 stele din staţiune, demipensiune, biletul de avion, taxa de aeroport şi taxa de rezervare, precum şi transferurile. Pe 9 mai se pleacă spre Sousse. Pentru mai multe detalii, intră aici.


279 de euro te costă o vacanţă de 8 zile în Insula Creta, în această perioadă. Tariful acoperă 7 nopţi cazare cu mic dejun la un hotel de 3 stele, precum şi biletul de avion, taxa de aeroport, şi transferul aeroport-hotel şi retur. Pe 7 mai se porneşte spre Creta. Detalii, aici.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO