Lista companiilor care oferă acum cele mai multe joburi

Concernul Continental Automotive Group, furnizor de top la nivel mondial pentru industria auto, subsidiara din România a grupului german de componente auto Hella, BCR, Oracle şi Genpact au cele mai multe posturi vacante, în această perioadă. ECONOMICA.NET îţi spune cu ce poziţii ofertează ele candidaţii, unde sunt joburile şi ce competenţe vânează angajatorii.
Economica.net - vin, 01 iun. 2012, 10:31
Lista companiilor care oferă acum cele mai multe joburi

Concernul Continental Automotive Group (AG), unul dintre cei mai mari furnizori pentru industria auto din lume, are 98 de posturi deschise la unităţile sale din Timişoara, Sibiu, Iaşi, potrivit informaţiilor publicate pe bestjobs.ro, unul dintre cele mai mari site-uri de recrutare din ţară.
Candidaţii care vor să lucreze la Continental AG trebuie să fie buni vorbitori de limba engleză, să fi absolvit o facultate tehnică, să aibă competenţe tehnice solide în domeniul la care aplică şi experienţă. Intră aici să vezi lista poziţiilor deschise acum la Continental Automotive.

Concernul Continental AG este structurat în şase divizii: Chassis& Safety, Interior, Powertrain, anvelope pentru autoturisme, anvelope utilitare şi ContiTech. În cele şase divizii concernul produce anvelope, sisteme de frână, componente pentru mecanismele de rulare, infotainment, electronică pentru vehicule, elastomeri tehnici şi sisteme de comunicaţii pentru automobile. Concernul este prezent în 37 de ţări, şi are aproximativ 155.000 de angajaţi, în total, la nivel mondial. Până la sfârşitul anului 2011, Continental AG a investit aproape 575 milioane euro în operaţiunile din România.

Subsidiara din România a grupului german de componente auto Hella are 43 de joburi vacante, în această perioadă la Timişoara, Arad, Craiova şi Lugoj, potrivit bestjobs.ro. Printre poziţiile deschise la Hella România se numără dezvoltator Java, quality engineer, IT support engineer, SAP consultant. Vezi aici lista completă a poziţiilor deschise la Hella România.

Hella are patru unităţi de producţie în România: la Timişoara, Lugoj, Arad şi mai are un centru de cercetare şi dezvoltare la Craiova.

BCR face recrutări.

BCR are 41 de poziţii vacante în această perioadă, la nivel naţional, potrivit site-ului de recrutare bestjobs.ro. Punctual, BCR recrutează un operator de ghişeu la Urziceni, din rândul studenţilor/absolvenţilor de facultate, un analist controlling la Bucureşti, absolvent de studii superioare, cu minimum doi ani experienţă în controlling. BCR mai angajează în Capitală un expert juridic şi un ofiţer remediere. La Iaşi, Constanţa, Cluj, BCR recrutează consilieri juridici. La Oradea şi Ploieşti, BCR caută directori executivi. Intră aici să consulţi lista completă a poziţiilor vacante la BCR, în această perioadă.

Ce poziţii sunt disponibile acum la Oracle

Gigantul IT Oracle, unul dintre cei mai mari producători software din lume, ofertează candidaţii cu 41 de poziţii vacante la Bucureşti, conform informaţiilor publicate pe bestjobs.ro. Printre posturile vacante se numără senior development engineer, cu patru ani experienţă relevantă în domeniu, business analyst, cu cel puţin cinci ani experienţă în management de proiect, collection analyst, care vorbeşte una din următoarele limbi: spaniolă, cehă, slovacă, rusă. Iată aici lista completă a poziţiilor vacante la Oracle.

Genpact face angajări

Genpact are 34 de posturi vacante, în această perioadă, la Bucureşti, Cluj, Timişoara, Arad.
Genpact caută oameni cu specializare financiar-contabilă, care să fie buni vorbitori de spaniolă sau germană. Genpact mai recrutează IT helpdesk, vorbitor de italiană, poloneză ori olandeză. Vezi aici lista completă a posturilor vacante la Genpact.

Te-ar mai putea interesa și
Poșta Română oferă 20 de posturi de internship plătite în domenii precum HR, IT, marketing și juridic
Poșta Română oferă 20 de posturi de internship plătite în domenii precum HR, IT, marketing și juridic
Compania Națională Poșta Română lansează a doua ediție a programului de internship, creat special pentru a tinerii care doresc o carieră în industria serviciilor poștale și de logistică. ...
Boloș: Ministerul Finanţelor a efectuat toate procedurile necesare pentru ca pensiile să fie plătite în avans, înainte de Paște
Boloș: Ministerul Finanţelor a efectuat toate procedurile necesare pentru ca pensiile să fie plătite în avans, înainte ...
Ministerul Finanţelor a efectuat toate procedurile necesare pentru a asigura că toţi cei 4,74 de milioane pensionari din ...
Carrefour România deschide cel de-al 57-lea hipermarket din rețea la Pitești
Carrefour România deschide cel de-al 57-lea hipermarket din rețea la Pitești
Carrefour România își continuă expansiunea și inaugurează cel de-al 57-lea hipermarket din rețea, la Pitești. Noul ...
KFC deschide al treilea restaurant din Pitești, în care a băgat 550.000 de euro
KFC deschide al treilea restaurant din Pitești, în care a băgat 550.000 de euro
Sphera Franchise Group, cel mai mare operator de foodservice din România, continuă să investească în extinderea portofoliului ...